onsdag 16. desember 2015

Navigare fleece

Behagelig, pustende fleecejakke , med vindtett membran. Ideell til lek og aktivitet eller til mellomlagsplagg. Tykk og god fleece -kvalitet, og klærne er ganske romslig i størrelsen.


En kraftig vindtett fleece jakke som beskytter kroppen mot vær og vind med mykt . Dette er norske varemerker, som er designet og utviklet i Bergen. Regntøy, flecee, og parkdresser.

Et mykt og behagelig microfleece sett som er antinuppebehandlet og veldig komfortabelt i bruk! Icepeak Tobias fleecejakke. Color Kids Tembing fleecejakke. Mykt å behagelig i bruk samtidig som det er populært å ha på.


Svarer vanligvis innen seks timer. Navigare fleece sett med Karsten og Petra print. Profilinformasjon om selgeren. Pent og lite brukte fleece gensere.

Kommer fra røyk- og dyrefritthjem. XXL har et stort utvalg av Fleece til herre. Her finner du Fleece til lave priser og med gode garantier, fra kjente merker som Bergans og Haglöfs.


Vi har fått kjempe stor respons på vår fleece konkurranse, det er så kjekt å se at det er mange som liker våre produkter. Har du ikke deltatt ennå har du. Har aldri opplevd at hun har vært klam eller at hun har . Shop with confidence on eBay!


Rosa sett er med lille kanin. En supermyk, behagelig og godt synlig redningsvest i voksen størrelse for sommerens båtliv. Søk etter navigare fleece jakke bla returnerte treff. Rapala Nordic Isfiskebukse.


Brand: NAVIGARE Materials: viscosa - lana. XL, fått en liten rift i foret under armen. Vossatassar leverer en regndress i to deler med fleece -for og avtagbar hette og øko-sertifierte reflekser.


Bukseselene er justerbare og dressen får særdeles god. Long sleeve, heel type: Clothing for your night. Jakken har ett feminint snitt, er god og varm og har fantastisk . Egner seg både til innendørs bruk, som mellomlag og som ytterjakke på dager med greie temperaturer .

Vindtett, vanntett og teknisk pustende parkdress. Dressen er forsterket på utsatte steder, og har høy slitestyrke. Gutten min har et tynnt fleecesett fra reflex og et litt tykkere fra navigare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg