mandag 21. desember 2015

Skipsklokker

Skipsklokke er ei klokke (for å lage lyd) på skip. Ifølge den norske sjødyktighetsloven og sjøveisreglene er skipsklokker påbudt som utstyr på skip over 20 . Bufret Lignende Vi sandstøper skipsklokker etter gamle tradisjoner. Kampanjepris i sommer på toms polerte messingklokker!


Klokketamp (stjært) - flette. Disse flotte skipsklokkene er av sandstøpt beste kvalitet produsert til kommersielt .

Gravering og kromming på forespørsel. Generell kjøpsinformasjon. Lagerbeholdning nettbutikk:. Liten skipsklokke for signalering ombor montert på lite.


Vi har nå skipsklokke til salgs fra Finn. Stor vegghengt klokke formet som et koøye Koøye i messing med treramme. Dykkere får likevel ikke hente opp en av skipsklokkene fra vraket av det tyske troppetransportskipet Rio de Janeiro. Eieren av vraket sier nei.


Sandstøping av skipsklokker.

Ved sandstøping av klokker lages en ytre og indre sandform som fylles med flytende messing eller bronse. Fan siden til populære nettleseren spillet The West. Konsert for skipsfløyter og skipsklokker vart urframført i hamnebassenget i Leirvik, Stor den 26. Kristiansunds Skipperforening har gitt to flotte skipsklokker i gave til Skonnert IDEAL. INDUCTA - SHIPS MASTER CLOCK.


Støpt italiensk messingklokke. Det var under leteing etter gamle flasker at . Kronet monogram med GR og romertall VI. Har kun seilt MTB med skipsklokke men vi brukte den aldrig.


Stavanger Maritime Museum - Dagsarrangement. DigitaltMuseum is a common database for Norwegian and Swedish museums and collections. It provides access to more than four million photographs, objects,. I dette vinduet skal du finne tabell ffor oppslagsordet skipsklokke.


Lars Tjemsland og Harald Solbakken . Ei lita skipsklokke skal fra nå av markere inngangen til gudstjenestene i Flakstad kirke. FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr. Vi hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg