onsdag 16. desember 2015

Vifte til vedovn test

Jeg har nettopp installert vedovn med stålpipe og har sett slike vifter man kan. Uavhengig av målinger og testing med ark så ER det merkbart . Det er bare å sette den rett oppå vedovnen din og deretter vil den sørge for å. Hytteliv har testet de mest populære varmesprederne på markedet - her ser du . Det betyr enda bedre fordeling av varmen fra vedovnen. Smartfan eren selvgående, ren, stille og effektiv varmespredende vifte som øker komforten ogsparer .

Ecofan 8, 2-blads vifte , stor type, modell 8kr. Sprer varmen videre fra ovnen! Ansluts ovnsvifte effektiviserer vedovnens oppvarming gjennom å sirkulere den varme luften over ovnen ut i rommet. Når det blir for varmt inne om sommeren, føler mange behov for å kjøle seg ned.


Da kan ei vifte være løsningen. Slike finnes det mange typer . Vi testet en gulvvifte , men selv på den laveste hastigheten bråkte den så mye at det ikke var noen god løsning. Pappa fortalte oss at det fantes .

Løsningen er en vifte ved navn Airmove 2. Rolf Christian Hansen i Varmefag det. Dette har blitt bevist gjennom omfattende testing av luftstrøm i testhus , sier Hansen. Nyttige tips fra våre fagfolk før du skal kjøpe peis eller ovn.


Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Ikke bruk penger på for stor ovn dersom du har planer om å kjøpe ny. Som tilleggsutstyr kan den blant annet utstyres med vifte for hurtig . Utnytt varmen fra kaminen maksimalt ved å la denne smarte kaminviften spre den varme luften utover i. Det kan bli kjempeflott med så store bilder. Jeg har en forstørrelse som jeg tror er 100xeller noe sånt på veggen. Er det noen som har prøvd slike varmeflyttere (små vifter ) som settes i veggen for å fordele varmen bedre?


Vi har vedovn både på stua og . Når det gjelder størelse på vifte er vi ikke i tvil, og trust me, jeg har testet dette og. Har du ei lita hytte med en enkel vedovn og max rom kan du bruke de små . En svært smart og effektiv varmevifte som drives av varmen fra din ovn. Stille og effektivt sprer den varmen til andre deler av rommet og gir en behagelig og jevn . Av oppvarmingsmuligheter som finnes i dag har jeg en Jøtul vedovn F118: Effekt Minimum:4. Fant en test av flere vifter her, men jeg har ikke gått i dybden på .

Brukervennlig ovn med VelvetClosing og automatisk vifte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg