fredag 18. desember 2015

Victor rottefelle

Den kraftige fellen kan ta hele rotter på ett sett med c-batterier. Kraftull elektronisk rottefelle fra Victor. Kraftig rottefelle som raskt avliver rotter og mus på en human måte.


Ideell å bruke i garasje, kjeller, bod og på loft. Effektiv og hygienisk i bruk.

Dette er den absolutte bestselgeren. C-batterier og peanøttbasert . Kraftig felle som tar knekken på selv de største rottene. Gratis åte og engangs- hansker sammen med alle bestillinger Enkel å tømme.


Se instruksjons-video for . VICTOR Elektrisk mus- og rottefelle Rotter NÅ PÅ LAGER IGJEN! Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.

Fella tilbyr 1 kill rate, noe som betyr at det ikke er noen rømningsmuligheter for . Mus er helt sikkert ålreite dyr, men det er få av oss som vil ha dem i boligen. Så hva gjør du da, når den tradisjonelle musefella ikke gjør jobben . Elektronisk musefelle som dreper opp til mus før den trenger å tømmes og ca. Kraftig slagfelle til rotte som også er godkjent til røyskatt.


Meget kraftig slagfjær beregnet på nakkeslag med åte. Victor er et meget seriøst firma for feller. En kraftig rottefelle av plast og metall. Fellen gir hurtig og sikker avliving av rotter. Boksen lyser grønt når den er aktivert og klar til bruk.


Med åte i trappen skal musen lures inn i . Siden den første fjærbaserte musefellen . Rottefeller (f.eks Rapp eller Victor) innbygget i kasse er godt . Ekstra kraftig rottefelle for bruk under røyskattfangst. Stor åteplate i plast som IKKE ruster. Mulighet for to innstillinger.

Har sett bilder forskjellige steder at folk bruker rottefelle til å fange røyskatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg