mandag 14. desember 2015

Lærlinglønn barne og ungdomsarbeider 2018

Det er forskjellige modeller,. Som lærling tjener du 338. Hvor mye tjener en barne- og. Det kommer helt an på lønn , overti fradrag osv. Aktuelt om lønn og avtaler.


Fagforbundet forhandlet fram et resultat som gir en årslønnsvekst på linje med arbeidslivet for øvrig. Garantilønn og lønnstillegg for ansiennitet – tabell pr. Jeg har jobbet i ti år i barnehage og nå tatt fagbrevet som barne og ungdomsarbeider. Anonymous poster hash: b2e72. En barne- og ungdomsarbeider jobber med pedagogiske tilbud for barn og ungdom.


Denne siden er sist oppdatert 27. YS Kommune krever også høyere lønn til høyskoleutdannede. Hei, I høst startet jeg som lærling i en barnehage i Hordaland kommune,.


Side med 2svar fra våre spesialister innen Lønn. Ungdom har lurt på det samme som deg,. Lønn og avtaler i PBL-barnehager. Delta kom til enighet med PBL i årets lønnsoppgjør 10. Søk etter nye Lærling barne- og ungdomsarbeider -jobber.


For eksempel kan en fagarbeider være kokk, håndverksmester, aktivitør, barne- og ungdomsarbeider , frisør, . Bli lærling og ta fagbrev hos Midt-Norges største lærebedrift. Barne- og ungdomsarbeiderfaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg