mandag 21. desember 2015

Vannslange som tåler frost

Fungerer i temperaturer ned til -grader. Kan ligge på bakken eller graves ned. Kobles enkelt opp med en jordet stikkontakt. Pirit Pro oppvarmede vannslanger får vannet til å renne selv ved ekstrem kulde.


Vannslangen er elektrisk oppvarmet - 220V, med innstøpte varmeledere.

Polarflex Pirit Pro varmeslange er vår mest allsidige slange til alle typer formål. Hvis det står vann i slangene, og de ikke er koblet til, kan de tåle å tines opp igjen. Med Polarflex får du frostsikringskabel og vannslange i ett.


Frostsikker oppvarmet vannslange m. Dette er en profesjonell armert vannslange med integrert varmekabel og innebygget. Tåler tempraturer til max grader. Se vårt brede utvalg av vannslanger.


Slanger fra GARDENA tåler høyt trykk og beholder alltid formen.

Fleksibel, UV-bestandig og ekstra solid hageslange tilpasset for å tåle høyt vanntrykk og tøft klima. Hageslange som tåler varmt vann - alternativ til Europris-jalla etc? Enkel å dra ut og krøller ikke. Klemringkobling av beste kvalitet til PEM- slange. Litt usikker hva prisen er, men jeg mener det er 250kr pr slange.


Grunda Slangesett med koblinger meter. Slitesterk og langtidselastisk. Kulda viser ingen nåde, den tar tak der den kommer til. Men med vannslange som ikke fryser og matter som tiner is kan du enkelt bekjempe. Den er dessuten av god kvalitet, og tåler å fryse dersom strømmen skulle gå.


En av de tingene som nettopp gjør det er frost i vannslanger. Nå kan du få kjøpt en vannslange som ikke fryser sier Jon Pedersen i Bricon Tools . Lanserer frostfrie vannslanger. Dersom strømmen går , tåler slangen å fryse.


I løpet av - minutter etter at man . Har du reddet inn de tingene som ikke vil tåle frost ? Her kan du se hvilke ting du absolutt IKKE skal la bli igjen ute i kulda.

POLARFLEX PIRIT slangen er produsert i armert kraftig PVC som tåler trykk opp til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg