mandag 28. desember 2015

Panasonic muttertrekker

Panasonic muttertrekker som kan brukes på både 14V og 18V. Denne kompakte og kraftige muttertrekkeren er en heavy-duty modell levert . Infomasjon: Ny, høy ytelse 5. Kan også benyttes med 14V . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. NB: Videoen øverst er tatt opp i 3grader.

Dra i bildet for å se deg rundt. To ganger i året må vi her oppe i nord skifte hjul på bilen. Bolttiltrekking og montering. Trykk her for større bilde . PANASONIC MUTTERTREKKER , 14V. V Kombi pakke med drill og muttertrekker fra panasonic 2Ah.


Kraftige slag- og muttertrekkere for proff bruk. Re: Batteri- muttertrekker.

Børsteløs motor med lavere energiforbruk, lengre levetid og høyere arbeidskapasitet. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. V muttertrekker med hele 205Nm kraft i begge retninger.


EYC201LS3T (Black Edition). Elektrisk muttertrekker opp til 4. Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Det er ikke noe problem å finne muttertrekkere som løsner det . Utstyrt med børsteløs motor og . Hei, Vurderer å kjøpe en batteridrevet muttertrekker , er det noen som. Liten luftdrevet muttertrekker Atlas Copco. Ta gjerne kontakt med oss direkte om det er noe du lurer på.


Norges bredeste varehus på nett. EY75A2LR2F 14V MUTTERTREKKER. Noen som har erfaring med elektriske muttertrekkere ? Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Milwaukee Muttertrekker 18V 5 . V og svært høyt dreiemoment på opp .

Variant, Minimum bestillingsantall, Enhet, Pris, Kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg