mandag 20. november 2017

Foma høytrykkspyler bruksanvisning

Profesjonelle høytrykksvaskere fra IPC Foma til bruk i landbruk, næring, industri, oppdrettsanlegg, transport og andre steder hvor man ønsker profesjonelle . HØYTRYKKSVASKER FOR KALDT VANN. Gratulerer med din nye FOMA høytrykksvasker , den vil forenkle rengjøring av bil, båt, hus,. Les denne bruksanvisningen nøye før du tar produktet i bruk.


En kompakt høytrykksvasker bygget på ny teknologi som gjør den spesielt lett i vekt, kun kg.

Lukket oljesmøringssystem for høytrykkspumpen gjør den helt . Påføring av vaskemiddel skjer ved å vri på dysehodetdelen som er merket pressure mot ÷. I fjor sommer hadde jeg med Foma 7høytrykkspyler til hytta. Det tar jeg vann fra en innsjø med pumpe. Spylte taket på hytta et par timer. Annen produktinformasjon Foma Norge AS.


Transportable byggvarmere. Hogtryckstvatt-for-kall-vatten-s-n.

Bruksanvisning-for-foma-sentralstovsugere-w12-w15-w27-w32-w35-w40. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. FOMA Norge AS er distributør av FOMA rengjøringsmaskiner i Norge.


Byggmakker har nå et tilbud på en Foma 7høytrykksvasker. Oppfordring: Les bruksanvisning :-). Foma virker som en ordentlig kvalitets høytrykksspyler i forhold til Karcher som forøvrig er så spinkel og myk i plasten at det . FOMA Avkalkningsvæske er spesielt utviklet for fjerning av kalkbelegninger i varmtvannsvaskere og andre.


HMS sikkerhetsdatablad og bruksanvisning. Sammenlign høytrykkspylere og se hvilke som er best i test. Auto, Elektronikk, Energiverk, Entreprenør, Mekanisk industri, Næringsmiddelindustri, Stat og kommune. En god høytrykksspyler skal gjøre en god jobb på mange ulike. Hamron høytrykksvasker 140bar.


Foma og Kärcher har ikke dette, og man kan diskutere kvaliteten på spolene på de to andre. Høytrykkspyler til bilvask er effektivt, men uten såpe og manuell vask i forkant blir ikke bilen skikkelig ren. Totalleverandør av rengjøringsprodukter. Produktbilde for Høytrykksvasker PW 3kaldtvann 1bar, 10m Slange .

Legg til i innkjøpslisten. Elendig oversatt bruksanvisning. Fikk ikke brukt såpe fordi dysen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg