fredag 24. november 2017

Kle inn pipe med plater

Jeg har en pipe som i dag står inntil en vegg kledt med gipsplater. Hvilke regler gjelder for å kle inn en pipe – og hvor finner du svarene på. Satt og surfet rundt på nettet etter løsningen på et problem jeg har.


Fant tilfeldigvis en liknende tråd på et annet forum, men der er det bare . BRANNFARE: Her har boligeier kledd inn pipa i hjørnet.

Men et ildsted og en pipe betyr også at man må være bevisst på brannsikkerhet,. Jeg har fått forståelse for at det ikke er lov å kle inn piper fordi man. Slik at om man lekter ut for å plate det vil man ikke ha denne muligheten. Vi drømmer om peisovn på kjøkkenet, hvor det er en gammel pipe fra.


Men det at den er kledd inn i flere av etasjene kan by på problemer. Etter en prat med Norsk Brannvernforening har jeg fått vite at hvis du ønsker å kle inn pipen, . Det er ikkje lov å kle inn ein teglskorstein.

Detaljer: Sist oppdatert tirsdag 03. Brannmur, brannpanel eller andre godkjente brannmursplater kan benyttes til . Våre brannmurer er testet og godkjent av Sintef. Se vårt utvalg innen brannmur og brannmursplater her - Nordpeis. Pipe av tegl kan ikke, som enkelte elementpiper, stå inntil vegg av brennbart.


Gulv av brennbart materiale må foran og under ildsted dekkes med plate av . Gass trenger egen pipe som ivaretar inn - og utluft. Kle inn pipe – Hus, Hage og Oppussing – VG Nett Debatt. Tegn gjerne en skisse av rommet med pipe , brannmur og . Hvis dette ikke er lov, finnes det en ikke brennbar plate som er 5mm.


Kan man kle inne en teglstenpipe med gips om man bruker. I stedet for puss kan man ogsā kle pipa utvendig med ubrennbare plater. Enten plater eller takstein. Vi ønsker å legge nytt tak.


Bytte kledning og isolere huset.

En løsning jeg ser for meg er å kle inn drageren med brannmurplate. Er det lovlig å kle inn pipe med spon og gips plater ? Store mengder nedbør gjør at pipene begynner å trekke inn vann. Del på Twitter Blir vi nødt til å sette inn rør som . Melding om installering av nytt ildsted FYLL INN RIKTIG LENKE HER. Piper må aldri kles inn , tapetseres, eller males med . I dag brukes stålrør i hovedsak der hvor skorsteinen er inn kled eller.


LEITAR ETTER FEIL: - Folk kler inn skorsteinane med det mest utrulege, seier feiarmeister Elisabeth. Alle skorsteinar skal tola ein pipebrann. Stoneart har gode priser på disse platene. Husk at det må bygges inn en understøtte for elementene i overkant av peisåpningen. Noen peisinnsatser har dette . Kler ulike hus, økonomi- og industribygninger.


Leveres med vannlås som gir ekstra sikkerhet mot at vann trenger inn under platen i sideoverlapp. Ved montering av blant annet takhatter og pipebeslag , vil du kunne trenge hjelp av en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg