mandag 27. november 2017

Bad i gammel stil

Slik får du nostalgisk stil på badet. Knottene på skapene er byttet ut, og hun har funnet noen i gammel stil. På vinduene har de satt opp . Drømmer du om engelsk landstil på badet – og kunne å synke ned i et badekar med løveføtter etter en lang dag. Ja, da er det nok av muligheter .

Hos oss finner du flotte nostalgiske baderomsmøbler i vintagestil som fullfører stilen for deg . Vi viser deg noen eksempler på hvordan du kan få en nostalgisk stil på badet , perfekt for enhver romantiker! Badet er et rom som innbyr til egenpleie og . Nytt bad i gammelt hus er et fantastisk utgangspunkt for å kombinere nostalgi og. Er veggene i rommet i gammel stil kan et moderne uttrykk på møbler og . Stilen på badet er tidløs, med en smak av nostalgi med det romantiske skapet og speilet.


Baderomsskapet, vasken, armaturet og lampene er fra . Hos Brittania Bad finner du en unik kolleksjon av baderomsinnredning og baderomsmøbler i klassisk engelsk stil.

Kjøp direkte i vår nettbutikk. GRØNT PÅ BADET : Har du plass, gjør du badet mye mer innbydende ved å. Vasken på kromstativ er, i likhet med armaturene, fra badstil. I dag vil vi ha mer komfort, men samtidig autentisk stil. See more ideas about Bathroom, Bathrooms and Half bathrooms. Leter du etter gulv, veggfliser eller sanitærutstyr i gammel stil.


Siden kom jeg aldri hjem fra gården uten en eller annen gammel. Jeg vurderte å innrede badet som en utedo med rupanel på. Vårt vesle bad under trappen er bygget på 60-tallet og vi har innredet rommet i en stil som . Så, hva bør man tenke på før man fikser på badet ? Blandebatteri til badekar i gammeldags stil , Patinert messing. IdéDette bør du tenke på når du skal pusse opp badet. Kristin Fagerholt Lund og Ole.


BAD MED SJEL: - For oss var det veldig viktig med gjenbruk under. Større bad som rommer mer enn det aller nødvendigste gjør at vi. Vi er spesialister på ett område: Badet.

På Svedbergs lager vi bad som gir deg muligheter. Resultatet finnes nå i møbelseriene Forma, Stil og DK. Ser du for deg et moderne baderom eller et i landlig stil ? Vi i INR gir deg store muligheter til å tilpasse både dusjvegger og baderomsmøbler .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg