onsdag 29. november 2017

Slangetrommel høytrykkspyler

SLANGETROMMEL - LUFT OG VANN MED SLANGE - LUKKET SLANGETROMMEL - LUFT OG VANN. Ny høytrykk slangetrommel designet for bruk med høytrykksvaskere av alle merker. Modellen Ker blant de kraftigste av våre store høytrykksvaskere for private husholdninger.


KPremium inkluderer slangetrommel. Den er meget effektiv med .

Premiumutgaven av Kleveres med slangetrommel. Noen som har gjort dette og har . Kärcher høytrykksspyler KPremium. For oss er det en selvfølge at du skal få reservedeler når noe på . Se hvilken høytrykkspyler som kommer best ut når vi sammenligner flere. Se gjerne etter modeller med en slangetrommel , som gjør det mye . Automatisk innrulling ved hjelp av en spesialfjær.


Det trengs mindre kraft for å trekke ut slangen og gir også lengre levetid.

For montering på vegg eller i bakken , . Mangler: høytrykkspyler KÄRCHER HØYTRYKKSPYLER KPREMIUM FULL CONTROL. Bufret Vurdering: - ‎stemmer 6. Denne modellen har praktisk slangetrommel. Integrert veggslange og oppbevaring av tilbehør, sprøytepistol, stativ. Maskinen har meter lang slange på en slangetrommel og er enkel å bruke.


Sammenlign tilbud på Karcher slangetrommel i kategorien Motoriserte hageredskaper fra en rekke. Kompakt høytrykksspyler som egner seg godt til rengjøring og spyling av sykler, biler og plattinger. Den kompakte størrelsen gjør at den er enkel å håndtere og . Med slangetrommel , m slange og . Nilfisk kraftig konsument høytrykkspyler.


Tralle med hjul gjør det enkelt å håndtere maskinen. Slangetrommel med meter stålarmert høytrykkslange. Høytrykkspyler med Full Control pistolgrep.


Godt egnet for vanlig rengjøring av bilen. Brukervennlig og lettanvendelig høytrykksspyler med lav vekt, slangetrommel , store hjul, langt spylemunnstykke og en terrassevasker. Hele poenget med en høytrykksspyler er å øke vaskekraften.

Det puslete trykket i en hageslange klarer ikke å fjerne annen skitt enn den som er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg