tirsdag 14. november 2017

Vinterhage priseksempel

Jeg er ute etter en fullisolert vinterhage på m2. Noen som har skaffet seg dette til en mer fornuftig pris ? Pris er selvfølgelig et spørsmål. U-verdi på glasskassett til skyvedørene: 1. Vi er stolte av å tilby isolert vinterhage til lavest pris ,og blandt de beste på U- verdi.

Veldig mange av de store leverandører har kun i U- verdi Leveres . Vinterhage eller påkoblet vinterhage du kan bygge selv i uPVC. Ferdig montert eksklusivt byggesett på hagestue vinterhage til en god pris. Hagestuer og vinterhager.


Vi har alt du trenger for å bygge din vinterhage, fra komplette byggesett til enkeltvinduer, skyvedører, reisverk, tak og diverse tilbehør ! Les også: Herlig uteliv med hagestue. Velger du en vinterhage , er det en helt annen type grunn, varme og isolering .

Velg mellom grunnet eller ubehandlet reisverk. Fasademontert med stålplatetak. Når på året ønsker du å benytte ditt nye lysrom? Graden av isolering oglokalt klima avgjør lengden på sesongen.


Bøcon leverer norskproduserte skreddersydde utestuer, vinterhager , innglassninger, vinduer og tak i ypperste kvalitet. Du trenger ikke å ta hensyn . Rynaers CP5 3-delt skyvedør for vinterhage og hagestue. Priseksempel med utvendig karmmål på 300cm x 210cm, hvit farge.


BEKOSKOGEN: 3-roms selveier endeleilighet med vinterhage og flott utsikt. Dette er jo landeveisrøveri! Blink-Hus Hustypen Haugesund. Haugesund – Svært og moderne funkishus med stor balkong og vinterhage. Veranda AS fra , Hordaland.


Vi tilbyr flere typer av aluminium vinterhager som er tilpasset til dine behov. Du velger også hvilken isolasjonsgrad ditt hagestueparti skal ha. Våre egenutviklete FrS rekkverkssystemer er meget konkurransedyktig i pris.

En vinterhage har meget god isoleringsevne og brutte kuldebrygger i partiene. Stolper leveres i både firkantet og rund utførelse og kan lakkeres etter fargeønske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg