mandag 20. november 2017

Vannsport tube tilbud

G-Sport og G-MAX har stort utvalg av utstyr til vannsport både på nett og i butikk. Kjøp vannsport -utstyr på gsport. Vannsport finnes i ulike former.


Få vårt nyhetsbrev les om nye produkter, konkurranser, tips og tilbud til båten din. Her finner du våre aktuelle tilbud. Vi fyller på med nyheter nesten hver dag.

Din råeste sportsbutikk på nett! JOBE SCOUT 2P TOWABLEPVC. Alle våre innerringer er laget av heavy duty PVC. Tube -pakke Wetnfun Bermuda. Ikke gå glipp av gode tilbud ! CWB, Connelly, Proline er bare noen av.


Ser du etter redningsvest? Europris har redningsvester og annet utstyr til vannsport.

Accurate Boat Tow Harness. Inklusive dobbeltvirkende pumpe og tubeline. I vårt sortiment for vannsport har vi det ditt barn trenger om hen er av den actionglade typen!


Her har vi stilige vannski, wakeboards og tubes til å dra etter båten, . VANNSPORT : Jonas Sørlie er norgesmester i kabel wakeboar og prøver. Tilbudet omfatter samtlige Pluss-saker, digitale utgaver av Båtliv . Det er derfor alle våre båter her tilbys med vannskistang som tilvalg. Med disse båtene kan du dra vannski, wakeboard eller tube uten problem. Vil du ha litt fart og spenning, og kjenne litt adrenalin pumpe i kroppen? Da kan vi tilby aktiviteter på vann!


Bern BRIGHTON H2O Ladies Watersports Helmet. BODY GLOVE Pumpe, vannsport. Bern WATTS H2O Watersports Helmet, Cobolt Blue. Ski coach for barn opp til kg. Den enkleste og gøyeste måte for barn å lære seg vannsport.


McNETT McNett Seam Grip Seam Sealer 28gr Reparasjons kit på tube. Tørrdrakt til all type vannsport. Vi har det du trenger for å ivareta sikkerhet under padling og vannsport.

Nyt en hel dag her ute med vannsport lek, god mat og fantastisk stemning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg