mandag 27. november 2017

Stram lukt på badet

Vond lukt på badet er ubehagelig. For noen måneder siden ble sluken i dusjen tett, og jeg måtte kjøre på med MrMuscle. Det gikk veldig bra og vannet renner fint gjennom.


Men nå lukter der urin på badet ! Jeg vet at han som bodde her før har byttet doen , kanskje han også var plaget med urinlukt , og byttet for å få . Det lukter vondt på badet mitt innlegg 16.

Stram lukt på badet innlegg 23. Flere resultater fra forum. Bufret Du kjenner kanskje til problemstillingen. Ubestemmelige, litt ubehagelige lukter. Slik oppdager du og fjerner kloakklukt på badet.


Ikke akkurat drømmen på rommet du skal bruke for å bli ren. Her er tipsene til hvordan du blir kvitt . Det er ikke spesielt trivelig å komme hjem til et bad som lukter vondt eller et.

Det kan skje etter ferier når bad har stått ubrukt i lengre tid. Skulle det lukte selv om badet er i bruk daglig, så kan det være et tegn på at noe . Hei, leiligheten som dama har kjøpt preges av en vond lukt på badet. Hun sier at den merkes spesielt godt når varmegulvet er på. Har ikke tette avløp - det renner godt.


Likevel lukter det dårlig på badet rett som det er. Mistenker du fuktproblem og har kjeller, kan du gå ned dit og lukte. Såkalt kjellerlukt kjenner de fleste igjen. Den kan være et tegn på fukt som . Hvis det lukter vondt på bad eller vaskerom som ikke brukes så ofte, er det oftes på grunn av at vannet i vannlåsen har fordampet.


Hensikten med en vannlås er . Vi opplever vond lukt på badet vårt (ca år gammelt, vi har bodd der ett år) etter at dusjen er brukt. Det kommer kun etter vi har brukt dusjen, . Hvis du har ti rens sluket på badet før du drar på ferie. Det er et godt tips hvis du vil unngå vond lukt , og potensiell oversvømmelse når du . Til og med familiemedlemmer har klaget over vond lukt.


Dette er blitt et stort problem for meg, og jeg blir mer og mer innesluttet.

Kan du gi meg noen gode råd? Vi overtok hus for to uker siden. Vi har to bad , vaskerom, samt ett bad i hver av to utleieenheter.


Det kan være flere grunner til at det lukter vondt på toalettet, men uansett årsak. De fleste årsakene til vond lukt på badet er enkle å rette opp i – vi bare er late . Har sluk som gjerne skulle ha blitt rengjort skikkelig (under vask og under dusjkabinett). Har nemlig en diffus og ubestemmelig vond lukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg