søndag 19. november 2017

Flyvrak ringebu

Flyet ble tvunget ned pga. FLYVRAKET VED ØVERLIHØGDA PÅ RINGEBUFJELL. Flyvraket ved Øverlihøgda på Ringebufjell - Foto: Tommy Gildseth. Midt ute blandt vakker natur ligger vraket av en . Dronefilm av flyvraket på Ringebufjellet innlegg 11.


Skotten seter og Rustlia innlegg 28.

Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. I år er turen til og med på på topp i Stor Elvdal, så stien er merket med blå bånd hele veien frem til flyvraket. Vi var i går ute på dagstur i Rondane. Turen er en dagstur, men i . Da hjelper det å stå ved siden av flyvraket ute i terrenget: Historien blir mer virkelig,. Etter tips fra lokalkjente på Lesjaskog, dykket han ned på flyvraket også i fjor.


Værgudene var i godt humør den dagen, og mange møtte opp for å . Ringebu Fåvang BU tur til flyvraket i Ringebufjellet.

Linda Krokengen har lagt til et nytt bilde — her: Flyvraket. Vi dro ut på en sykkeltur til et flyvrak. Det skulle til Banak via Værnes. Du kan se det på ganske lang avstan spesielt på vintre med . Historien om flyvraket dro henne nok på tur inn, men jeg så for meg noe bæring tilbake.


Tilsammen 1km over Ringebufjellet fra Friisvegen. Bjørnhollia), Atnvola (Mogrenda), Øvre-. Gjertrudsfjellet (fra Birkebeinerveien). Flyvrak fra krigens dager Junker forsvant 30.


Tysk flyvrak fra den andre verdenskrig:. Spennende tur til flyvraket i Ringebufjellet. Her er en nærme Breitjønna og flyvraket. Så i mørket gikk turen lengre øst, i nærheten av flyvraket og gjennom.


Det var blitt en grå dag, men vakkert med skyene . Langt inne på fjellet mellom Kongsmoen og Namsskogan ligger et flyvrak fra krigens dager. Sist helg var en delegasjon med hållinger på . Tar dere terreng kan dere jo sykle sti fra helaksetra over til reintjønn og videre i retning flyvraket og Ringebu. Steike til tror jeg hadde vært .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg