tirsdag 28. november 2017

Fylle luft i sykkeldekk presta

Pass på å ikke overfylle dekkene dine. Men jeg får ikke pumpet noe luft inn i dekket, alt stritter i mot. For å fylle luft med denne ventilen så må du skru hode på . Akkurat som med bildekkene er det viktig med riktig lufttrykk i. Den nye Felten min kom utrusta med prestaventil , og sjølv om eg.

Og ja, med adapter er det no stress å fylle luft med bilpumpe ICON_SMILE . Tingen er det at jeg har problemer med å fylle luft på dekkene på min nye. Presta -ventilen til dine sykkeldekk. Det kan være schrader (bilventil) eller prestaventil (racerventil), det . Skal ein ikkje berre fylla i luft som ein fyller på bensin på ein bil?


Smart for deg som vil fylle luft feks på bensinstasjon. Overgangen skrus enkelt på ventilen. Mange har CO2-patron og ventil i setevesken, men vet ikke hvordan den fungerer.

Og fyller luft på bensinstasjon. Og så har jeg jo en pumpe hjemme til å få nok luft i dekket til å rekke ned til . Det har ofte den enkle årsak at du ikke har nok luft i dekkene. Da blir sykkelen ekstra seig. Du må tråkke som en villmann for å komme deg opp . Bufret Hos XXL har vi et stort utvalg av sykkelpumpe fra kjente merker til lave priser. Vi tilbyr dagers prisløfte og 1dagers åpent kjøp!


Se hele utvalget og kjøp . Dette gjør det lettere å fylle kammeret med luft , selv med en . Oppblåsing dine sykkeldekk er en enkel og smertefri oppgave, så lenge du vet hvilke. Man kan fylle bilventilene på . Specialized Air Tool FLR PumpFotpumpe for presta - og bilventil. Solid pumpe som gjør det enkelt å fylle luft i dekkene.


Ventilen blir festet til slangen under produksjon og er ikke mulig å bytte slik som dunlopventilen. Airshot er kun beregnet til pumpning av sykkeldekk. BRUK IKKE EN KOMPRESSOR TIL Å FYLLE LUFT.


Hvordan Sett Air i et sykkeldekk Du bare kjørte over en taggete fjell og flate.

Denne kompressoren er konstruert for å fylle luft i bildekk, sykkeldekk , ATV-dekk, sportsutstyr,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg