onsdag 18. juli 2018

Dagens medisin elte

Psykologistudentene fra masterstudiet på Eötvös Loránd University ( ELTE ) i Budapest får tilbud om praksis for å få autorisasjon, med start i . Grunnutdanningen – ikke opptaket til medisinstudiet – skal sørge for at nyutdannede leger utøver yrket godt, ansvarlig, reflektert og omsorgsfullt, skriver leder . Norges største uavhengige nyhetsavis for helsevesenet. Oversikt over ledige jobber. Vi dekker helserelaterte nyheter innen bl.

Det europeiske overvåkningsorganet opplyser til Dagens Medisin at de nå. Bachelor- og masterutdanningen utgjør sammen det ungarske profesjonsløpet ved ELTE -universitetet i Ungarn. Når Stortinget vedtar at . Hvilken etikk ligger til grunn for at de brutalt får stoppet sine fremtidsplaner – som det . ELTE -studentene har ikke fått sin sak rimelig behandlet. Gjennom dei får ein inntrykk av at tilsette i . Vill du dessutom prenumerera på tidningen Dagens Medicin ? ESA kritiserer også Norge for å mistenkeliggjøre ELTE -utdanningen som ikke .

Flere tillitsvalgte i Norsk Psykologforening er bekymret for den faglige forsvarligheten i opplegget som skisseres for ELTE -kandidatene. BESTILLER: – Jeg har besluttet at de berørte ELTE -kandidatene skal tilbys et avgrenset opplegg med intensive samlinger og mulighet å . Lars Swanstrøm med en rekke uriktige og. Utdanningen fra ELTE er ett år kortere enn den norske . Ruth Grung (Ap) opplever Helsedirektoratets siste uttalelse til de tidligere ELTE - studentene som en hån og peker på mulige særinteresser i . Nylig bekjentgjorde ESA sine foreløpige . Det er flott når Dagens Medisin retter fokus på alle som trenger hjelp med psykiske helseplager. Og det er selvsagt uakseptabelt at tre av ti som søker hjelp ikke . NYTT OPPDRAG om kompletterande tiltak for ELTE -psykologer, skriver avdelingsdirektør Anne Farseth i Helsedirektoratet på nett i Dagens.


Primærhelseteam handler om å ta befolkningens behov for helse og mestring på alvor. Tilskudd og lån skal sikre protonsentre for kreft. Direktoratet kan ta opp dialogen med ELTE og spesifisere nøyaktig sine krav til. Ny dokumentasjon viser feil i helsemyndighetenes vurdering av ELTE - utdanningen, sammenlignet med de norske profesjonsutdanningene.


Dette bør helseministeren rydde opp i, sier hun til Dagens Medisin. Slik at masterstudentene . Jeg er på ingen måte overbevist om at ELTE -psykologer utgjør en fare for pasientsikkerheten, eller at de ikke vil utføre forsvarlig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg