torsdag 26. juli 2018

Lydfelle ventilasjon

Alt du trenger for å få et bedre inneklima. Norges største nettbutikk for ventilasjon. Grenkanal og lydfelle har da en dimensjon på Ø1mm, mens ventilen er Ø. Jeg har kjøpt et hus med balansert ventilasjon (system air).


Desverre har husbygger ikke lagt inn noen form for lyddemping i anlegget.

Choose model: Choose version. Har du spørsmål angående ventilasjon og våre produkter? Rektangulære lydfeller med rund anslutning.


Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor . Bygger noen rom i kjelleren og har lydisolert relativt godt med vegger og tak med . Et kanalnett i et ventilasjonsanlegg lydisoleres innvendig ved at deler av kanalene isoleres samtidig som at lydfeller monteres på utvalgte steder. Lydfelle for sirkulær anslutning.

Våre lyddempere har anslutning for spirostandard. De er lettmonterte og demper effektivt lyd til kanal. For installasjoner som har . Brukes som avslutning av grenkanal i oppholdsrom, der luftmengden krever en ventil med dim Ø125mm.


Disse selger ventilasjon og på deres hemme side finner du div type av lydfeller. Ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Den som monterer ventilasjon. Demper effektivt støy fra ventilasjonsanlegg. I praksis vil det si at anlegg med relativt lav SFP har lite problemer med ventilasjonsstøy og dermed mindre behov for lydfeller i anlegget.


Gode ventilasjonsprodukter til privatemarkedet, til gode priser. Vi sender over hele landet. Fleksible lydfeller med og uten varmepumpe. Lufttetting, fukt og ventilasjon Byggmakker . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.

Ved hjelp av lydfeller , eller isolerte kanaler ! Den kan absorberes i en myk og porøs vegg av f eks mineralull. Bafflene er bygd opp av mineralull og lydfelleplate belagt med glassfiberstrie. Enervent TS monteres alltid med lydfeller (egen beskrivelse) og det markeres.


Dette er effektiv ventilasjon som fortregningsprinsippet når luften kommer hele . Trykkfast glassullplate med sort glassfibervev på én side. Benyttes som lyddempingsmateriale i lyddempere i kanalnett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg