fredag 13. juli 2018

Hvem eier eiendom

Hvis du lurer på hvem som er registrert som eier , hvilke heftelser som er tinglyst på en eiendom , eller hvor eiendomsgrensene er tegnet inn i matrikkelkartet, kan. I Se eiendom kan du se hvem som er tinglyst som eier , og hvilke heftelser som er tinglyst på en eiendom. Areal som oppgis i SeEiendom beregnes på grunnlag av registrert informasjon om eiendomsgrenser i matrikkelen.


Det kan være feil eller mangler i . Nå kan du søke gratis i Kartverkets nye nettjeneste Se eiendom. Nettjenesten vil også være nyttig for alle dem som allerede eier en bolig .

Gjennom tjenesten Se eiendom kan du sjekke hvem som eier en eiendom og tinglyste heftelser og avtaler. Ny nett-tjeneste gir deg informasjon om din og naboens eiendom. Hvis man er på jakte etter hvem som eier en eiendom kan man finne ut av dette på følgende måte: Gå til Statens kartverk og velg Norgeskart . Dagens Næringsliv lanserer nå en ny karttjeneste.


Her kan alle gratis søke opp hva en eiendom ble solgt for og hvem som kjøpte den. Områdeinfo: Vis radon, kvikkleire. Forstørr raskt til et område ved å trykke på zoomikoner i kartet.


Søk på boligpriser og pris på eiendommer over hele Norge.

Sjekk hvor mye hus og hytter i ditt område er kjøpt og solgt for. Kommunene har som hovedregel ikke lov til å oppgi eier av en eiendom over telefon. Dersom du lurer på hvem som eier en bestemt eiendom kan du kontakte.


All offentlig tilgjengelig matrikkelinformasjon er tilgjengelig ved å gå inn på Kartverkets tjeneste Se eiendom. Der kan du også få tak i eieropplysninger og fakta . På Ambita Infoland kan du enkelt søke opp og bestille informasjonen du vil ha, som til enhver tid er oppdatert med korrekt informasjon. Brukervennlige løsninger. Ts vil vite hvem eiendommen er tinglyst på, linken du postet viser kun hva boliger er solgt for ikke hvem som eier dem.


Ja, det stemmer, det kom . Bane NOR Eiendom AS, tidligere Rom Eiendom AS, er et norsk eiendomsselskap eid av Bane NOR SF. Hver part eier normalt hver i selskapet. Og hvordan finner man ut hvem som er grunneier ? Via Se Eiendom kan du finne eier og alt som ellers står i grunnboka om eiendommen. Har du kjøpt bolig med kjæresten eller en venn og er usikker på hvor mye du eier ? Her får du en enkel oppskrift på å regne ut eierbrøken. PORSGRUNN: Det er ingen tvil, det er Porsgrunn kommune.


De eier selv eller via Porsgrunn Utvikling AS eiendommer i Porsgrunn sentrum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg