mandag 23. juli 2018

Lakkere felger oslo

Bruk proffer til felg lakkering , sveising av felger , og felg reparasjon i Oslo til en fornuftig pris! Felgretting Alnabru AS kan alt om felger ! Jeg er egentlig ikke så veldig tilhenger av å lakkere felger. Ubehandlet aluminium kan nemlig se svært bra ut hvis det behandles riktig, sier han . Vi pulverlakkerer og reparerer felger i alle farger.


Med vår moderne maskinpark og dyktige ansatte er du sikret arbeid av høyeste kvalitet.

Oppretting av felger (bulker,kast i felgen etc). Priser: - - - I tillegg: Sidekast Sveising av sprekk, fra. Leter du etter god service og lang erfaring har du kommet riktig! Rister det i bilen selv om hjulene er balansert? Da har du som regel en bulk . Når vi reparerer felgen så bygger vi opp skaden med et spesielt produkt som er utrolig sterkt deretter grunner vi og lakkerer med spesiallakk.


Billakkering i Oslo omegn. Velg dyktige fagfolk for lakkering , velg Markveien Karosseri.

Advarte sterkt mot å lakkere felgene selv(selvfølgelig). Alle mine originale 7XDeep Dish alu- felger hentes i hjemme ( Oslo ) og lakkeres . Vi reparerer lakkskader på alle typer felger. Våre kunder kommer hovedsaklig fra Oslo og det meste av Follo-distriktet som Ski, Kolbotn, . Vi har standardfarger og . Har du skadet felgene dine? Skulle ha lakkert et sett med felger.


Noen som har tips til flink lakkerer til en rimelig pris rundt Romerike(lillestrøm, Jessheim etc.) eller Oslo ? Som overskriften sier, noen som vet et bra sted som kan fikse lett kantkjørte felger og lakkere dem svarte? Mc felger ( Ninja) med klar. Svaret på spørsmålet er Opems litt utenfor Oslo. Det var vel samme dagen som du gikk Oslo Ski Marathon mener jeg å huske? Jeg ville tro det var endel mere jobb å lakke felgene med billakk.


Multi Bil AS kan reparere skader på lettmetallfelger. Priseksempler på reparasjon av felg, alle priser inklusiv mva;. Last de gjerne opp på vår facebook side!


Lakkering av felger med en farge og enkelt . Fyll inn registreringsnummer på bilen, legg til kontaktinfo og last opp bilder av skaden – vi gjør resten.

Vi betjener primært bedrifstmarkedet, men tar også private kunder med lakkering av kjøkken, møbler, felger , motorsykler, sykler etc. Vår policy er kvalitet, riktige .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg