onsdag 13. januar 2016

Bengalack tørketid

Quick Bengalack Universallakk er en alkydlakk som gir en hard og slitesterk. Tørketider (°C, R.H.): Overmalbar: Ca. Avslutt med et fyldig strøk.


Til maling av aluminium, sink og finporet stål benyttes Quick . Bengalack assosieres med modellfly og sykler, men Jotun foreslår å male de gamle trestolene i friske, blanke farger og sette dem ut.

En gammel og litt traust kommode ble blank og trendy med hvit bengalakk. Er du dristigere, kan du velge skarpere farger. Har lakket bilen min med strøk bengalakk i helgen. Siste strøket var ferdig litt før 20.


Hvor lang tid trenger lakken på å herde . Lakke med bengalakk med sprøyte innlegg 30. Bengalakk vs Hammerlakk - OT-baren - Diskusjon.

Begalakk eller Hammerlakk. Driver å maler opp motorrommet, og etter å ha lest flere tråder om emnet, falt valget på bengalack. Så til spørsmålet, tåler bengalacken diesel . Malingen behøver ikke lang tørketid mellom påføringene: minutter i vanlig. Beregnet for, Preparering, før maling av f. Er riktignok litt treig til å tørke, men med god temperatur og vind tørker det nok på ett døgn.


Quick lakk eller Bengalack er ypperlig som toppstrøk. Påføringsverktøy og maling i ett - rist og spray! Dette er den enkle og raske klassikeren for alle små og store prosjekter.


Sjekk det som står på boksen om tørketid , og ta en skikkelig prat med dem som selger deg malingen før du setter i gang. Da er løsningen å male dem med Bengalack i en lekker farge. Sprøyting må gjøres av profesjonelle.


Hold boksen i bevegelse under . Anbefalt filmtykkelse, tørr. Den er oljebasert, og avgir gassene ganske kjapt.

Vannbasert gasser myyyyyye lengre. Det har iallefall fungert med bengalakk i kuldegrader. Det er en grunn til at maling har to tørketider oppgitt: Støvtørr og overmalbar.


QUICK BENGALACK METALLGRUNNING 0HVIT SILKEMATT 1L.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg