mandag 18. januar 2016

Vinpumpe test

En hel flaske vin er dog nok lige i overkanten, og det er jo noget af et problem, da sådan . Sett vinpumpen på flasken, så suger den automatisk ut riktig mengde luft. Pumpen aktiveres igjen hvis det kommer inn ny luft. Vakuumeffekten forlenger og bevarer vinens smak og aroma.


Ja, du kan ta et glass eller tre i dag, og spare resten av flasken til en annen dag med en god champagnestopp. Men flasken bør ikke stå for .

Sjekk priser på test vinpumpe. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp test vinpumpe billig i nettbutikkene. Se tester og finn best pris i Prisguiden - Prisguiden samler tester slik at du kan finne de varene som faktisk . Mangler: vinpumpe Vinutstyr - Kitchn. På den lille LED-skjermen kan du . Le Creuset, vinlufter-lukker og helletut.


Klik her og find den bedste pris nu! I serien av kjøkkenutstyr anbefalinger er tiden inne for denne kjekke gadgeten.

Denne vinpumpe fjerner luften fra din åbne vinflaske før afpropning, så du kan nyde vinen, som var den. Sæt en prop i flasken og sug luft ud ved hjælp af en vakuumpumpe. Når du når det optimale niveau af. Slik får vinen lenger holdbarhet: Slik redder du resten av julevinen. Triksene som gjør at vinen . God vin, som også smager godt dagen efter.


En pump med tre stycken proppar. Pumpar ut luften ur den öppnade flaskan för att bevara vinet. Test Plastpryl som håller koll på hur gammalt ditt vin är, kan det gå väl. Den helautomatiska vinpumpen ska enligt tillverkaren suga ut luften ur . Man kan eventuelt købe en vinpumpe til at trække ilten ud af vinen for at forlænge dens. Test : Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten.


Sæt prop i, og gem den til næste middag, rødvinssaucen eller dressingen. MAD har fundet seks af slagsen. Sätt på vinpumpen på flaskan och den suger automatiskt ut rätt mängd luft. Det er den amerikanske atomfysiker Greg Lambrecht, som er opfinder af . En vinpumpe er en praktisk opfindelse, som kan pumpe ilten ud af åbne flasker.


Efter ilten er fjernet, fungerer pumpen også som prop. Vinpump med kork hos Cervera .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg