tirsdag 26. januar 2016

Telysholder vegg

Den kjente og populære POV veggstaken i sirkelformet utgave! Lysestake for vegg i sort pulverlakkert stål. Ting har et stort utvalg av lysestaker og telysholdere som gjør seg godt som fin innredningsdetalj i hjemmet.


Med sitt unike design kan Light Bowl brukes både som skål og telysholder. Halvor Bakke Lyslykt til vegg Sort.

Klassisk og dekorativ vegghengt lysholder. En hyggelig interiørdetalj som skaper stemning på veggen. Det er lite som skaper en så hyggelig atmosfære som levende lys. Lysholderen passer med telys eller maxitelys. Bohus tilbyr et bredt utvalg lykter og lysestaker som passer enhver smak.


Bilde av Adrine lanterne mod. Stilig Bazar telysholder til vegg som gir et nydelig lysspill med den sølvbelagte innsiden som reflekterer lyset. Dette skaper en avslappende og behagelig .

Pov vegglysestake fra Menu, designet av Note Design Studio. En lett, smart og leken lysestake i pulverlakkert stål. Den er nydelig i sin enkelhet . Sett noen flotte, stilrene glasslysestaker på ei vegghylle eller plasser ei gruppe fargerike telysholdere i vinduskarmen. Vi har all slags lysestaker og lysholdere i . Telysholder Alexis høyde cm.


Vakker telysholder for vegg. POV lysestake fra Menu, er designet av Note Design Studio. POV er vakker på alene og fantastisk i en gruppe som grafiske mønstre på veggen. Fra noen vinkler vil de virke som flate grafiske tegninger, og når du beveger . Vær kreativ med telysholderen og lag et grafisk mønster ved å henge opp flere sammen på veggen.


Designet av Note Design Studio - stockholm-basert design . Med sin runde enkle form blir den et stilrent og lekent punkt på veggen. Pov Circle kommer i flere varianter. Velg mellom holder for te-lys, vanlig stearinlys eller . Nå kan du gjøre søk med bildet fra annonsen for å finne lignende ting på FINN. Svarer vanligvis innen ti .

Shipping: Ekstrabeløp for shipping. Velg hvilket broderi du vil bruke. Menu Pov telysholder er en telysholder i kubistisk og moderne design.


POV etterlater seg ett grafisk mønster på veggen når lyset er tent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg