tirsdag 19. januar 2016

Legge store fliser på vegg

Gjennomføringer i gulv og vegg må. Nå som det er blitt på moten å legge store fliser , oppstår også nye utfordringer. Store kvadratiske fliser bør ikke legges forskjøvet i det hele tatt.


Det krever en spesiell teknikk å legge ekstra store gulvfliser – blant annet fordi underlaget må være perfekt. Glatt og lun vegg i én plate. Store fliser på baderomsgulvet er supertrendy – men skaper problemer.

I dusjen legger man så småfliser i samme serie for å få til rett fall i denne sonen. Skal du fliselegge både gulv og vegg , begynner du med å finne midtlinjen på gulvet. Skal flisene på gulv og vegg være like store , bør de legges slik at fugene . De aller fleste går for fliser på baderomsgulvet, og mange velger også å legge fliser på veggene. Men hvilken farge skal du gå for? Avlange og trekantede sluk plassert inntil vegg er ye produkter, som ivaretar problematikken med store fliser og fall.


Slukene gjør det lett for rørleggeren å legge. Ta hensyn til dører, vindu og annet som plasseres på veggen , slik at du får naturlig kapp .

Her kan du se hvor enkelt det er å legge fliser på vegger i tørre rom. Se også egen film om fuging av fliser. Med store fliser går det for eksempel raskt å legge flisene.


Og bruker du dem på veggen , kan de også gi en roligere overflate enn du vil få med . Storformatfliser brukes både på vegger og gulv, og vår tekniske avdeling får nesten daglig spørsmål om hvilke forholdsregler som bør tas med de store flisene. Nå skal baderommet ha store fliser , men hvordan løser man det på små. Flisene er lette å legge fall med også i små baderom. STORT ER TRENDY: Stadig flere velger store fliser på både gulv og vegger på baderommet. Utbygger sier vi ikke bør ha store gulvfliser da de har en tendens til å. Legg fallet da mot den ene veggen så har du Unidrain slukristen langs . Vi ønsker store fliser , og tåler mye kapp.


Vi legger ekstra i kvadratmeteren i dusjsonen. Og ved å velge glass til dusjvegg , får vi veggen mindre synlig, sier Bjørg . Du kan fint legge store fliser på badegulvet, såfremt du velger riktig sluk. Ettersom oppmålingen er fulgt så er denne raden i vater og hjørneflisene er like store.


Hvis du legger flis på levende matreale som tre kan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg