onsdag 20. januar 2016

Veiduk klasser

Det finnes en rekke typer, som nålefiltede, termiske og vevde duker av polyester ( PES) eller polypropylen (PP). Fiberduk blir delt inn i fem klasser , fra til 5. NorGeoSpec spesifikasjonen. Separasjon er det største bruksområdet for fiberduker.


FIBERDUK PLANTEX PATIO 1X20M ISOLA. I en vegoverbygning brukes i hovedsak fiberduk for separering av under-.

Hos MAXBO finner du fiberduk til bruk ved drenering, seperasjon,. Termisk fiberduk har noen fordeler fremfor nålefiltede, da de ikke trekker vann. Det enkelste er å finne ut i fra anbudet hvilken klasse som er beskrevet, eller de . Forsto det slik at fiberduk klasse var bra.


Men at trolig ville fiberduk klasse holde greit. Hvor man man kjøpe en slik fiberduk til en grei pris? Selges i 5m bredde og den lengde du måtte ønske.


Dette er kvaliteter som brukes til veiduk og har en langt høyere kvalitet en de små rullene man får kjøpt hos diverse hagesenter. Vi leverer alle klassene fra kl til .

Leveres i bredder og 5. Svart fiberduk som er UV bestandig og hindrer ugressi å trenge . Hipertex TBhvit fiberduk NY brukskl. Hvit fiberduk pakket i UV-bestandig plastfilm. For hver bruksklasse er det satt krav til strekkstyrke, forlengelse, motstand mot gjennomhul. Eg skal ha fiberduk for å skilja drenerande massar frå stedlege massar ved.


Klasse tas inn på bestilling. Norges ledende nettbutikk for salg av steinprodukter til utemiljø - fiberduk kl. Løsninger med bruk av geosynteter: fiberduk , geonett, geomembran, og EPS. B leverer fiberduk , grunnmursplast og markisolasjon i ulike lengder og tykkelser.


Meget lett og kraftig fiberduk for å drenere, stabilisere og separere masser. Bli den første som omtaler . Dette er alle andre typer fiberduker som har bruksområder eller egenskaper . Rullane er 1m lange, og har bredder på og meter. VMT (VA) KONSEPT Overvannshåndtering – løsninger for å ta vare på overflatevann. TerraTex fiberduk - klasse 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg