torsdag 21. januar 2016

Dab adapter test 2017

Vi har tidligere testet åtte adaptere. Denne gangen tester vi fem. Det finnes et hav av små og store løsninger som vi har . Se tester og finn best pris i Prisguiden - DAB - adapter , dab radio til bil, bilradio.


Om din bilstereo har AUX-inngang, kobles denne til DAB - adapterens. Problemet er bare at den tradisjonelle FM-antenna ikke kan ta .

Har bilen din en gammel FM- radio , kan en DAB - adapter være den letteste og billigste løsningen. Vi oppsummerer alle tester innen et tema og regner ut en samlescore mellom og 1for hvert produkt. Du trenger ikke ny bilradio når FM-nettet slukkes, bare en av disse DAB - adapterne. Tiny er vinneren i NAFs test av DAB - adaptere.


Testen viser at flere av enhetene verken er enkle eller sikre i bruk, og prisen står ikke . TEST : Android Auto vs Apple Carplay: Hvor gode er mobilene i bilen? Se testen og hvordan DAB - adapteren installeres på TV Hjelper . Da bilene fikk radio ble gjerne antennen montert i forskjermen.

Når du skal ha DAB i kjøretøyet er det svært viktig å sørge for en god antenne. Vær klar for overgangen til DAB - radio med DAB adapter og DAB radio. Best i test , var svaret fra dab -servicen. Få DAB til den gamle bilradioen, og styr alt med mobilen.


I tillegg til å servere din gamle radio DAB -signaler via en lokal FM-sender i boksen , kan du også bruke. En liten med funksjonell DAB - adapter for ettermontering i bil. Mange biler, også nyere, . Mil etter mil bak rattet kan gjøres morsommere med DAB - adapter ! I en test er NAF svært kritiske til DAB -adapterne som i dag tilbys norske bilister.


Løsningen er å installere en DAB - adapter – men NAF mener løsningene er halvferdige og lite . En stor del av dagens bilpark har ikke installert . Som første land i verden slukker Norge FM-båndet for radio. NAF har testet seks adaptere som kan ta i mot DAB -signaler i bilen. Innlegg om dabadapter skrevet av radiobutikken - landets bredeste utvalg i radio.


Tiny Audio lanserer to nye DAB - adaptere i C-serien. Pog Radio Norge sine FM-sendere i . DAB - ADAPTER : Dersom man bluetooth-kobler mobilen over et.

Vi utførte en veldig enkel test og da kunne vi avlytte samtalen i en radius . Ifølge NAF virker adapterløsninger for DAB -bilradio lite trafikksikre. Vi går så langt som å fraråde løse DAB - adaptere i bilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg