mandag 11. januar 2016

Ekspansjonsskruer gips

De fleste hjem i dag har vegger av gips , men hvordan henger du opp bilder og gjenstander på veggene? Og hvilke alternativer skal du velge? Ekspansjonsskruer for gipsvegg som er spesielt designet for å enkelt kunne montere produkter fra Elfa på betongvegg og. Med riktig valg av festemiddel kan du føle deg trygg på at det du henger opp blir hengende.


Spesielt designet for enkelt å kunne montere våre produkter på betongvegg og gipsplater med en tykkelse på 9-mm. Med en Philips 2-bits blir det enkelt å .

Det kan være noe herk å få hengt opp ting på gipsveggene, men det finnes råd for dem som har et tungt bilde stående på vent. Les også: Slik monterer du gipsplater som en proff. For å få de mest solide festene i gipsveggen, må du ved å bruke en ekspansjonsskrue. Når du skal feste gipsplater er det viktig at du bruker gipsskruer beregnet for det eformålet. De har blant annet forsenket hode for enkelt å kunne sparkles over.


Ved stor belastning bruk gipsanker. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Hadde en hylle som var hengt opp med gipsskruer fra Clasern. Denne hylla kom plutselig rasende ned i gulvet, med alt sitt .

Kjøpte en drøss med slike gipsanker fra Clas Ohlson for å henge opp ei 79cm lang enkel hylle fra ikea med festepunkter. Hus, hage og oppussing: Jeg skal male et rom med gipsvegger der det bla. Oppbevaring med hengeskinner . Skal du henge opp flatskjerm må du feste i mer enn selve gipsen.


Virker som hodet ikke har fått godt nok tak i gipsen. Jeg borer også så lite hull som mulig, slik at hodet har størst mulig kontaktflate mot veggen for å nettopp . Dra til med en skrutrekker. Montering på tykke vegger eller doble gipsvegger (røde plugger). Benytt ekspansjonsskrue av metall, type Molly, eller ekspansjonsskrue av nylon, type Allplugg, som ekspanderer på innsiden når skruen skrues til . Elfa ekspansjonsskruer for gipsvegg, 9-mm, pakke med stk.


Ingen renblåsing kreves, kun grovrengjøring av bor. Slå inn ekspansjonsskruen til korrekt monteringsdybde, se min. Solide skruer er en ting, men man vet jo ikke hvor bra gipsen i taket er. Her viser vi de tre tingene som oftest går galt når du bruker gipsplater , slik at du kan unngå dem. Det er forskjell på gipsplater og trefiberplater.


Avsedd för att fästa väggskena på gipsskiva. Det mest solide festene i gipsveggen får du ved å bruke en ekspansjonsskrue. Til store ting burde du bruke de som heter ekspansjonsskruer :).


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.

Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg