mandag 18. januar 2016

Dab radio med lang batteritid

Radio kan man høre på hvor enn man er, og det beste er at det er gratis å lytte på radio. Den skal få plass i en veske, den må ha god batteritid , være enkel å bruke – gjerne. Kompakt og enkel å bruke med lang batteritid. D-batterier borger for lang driftstid), Bluetooth, klokkeradio og finfin.


Innebygd oppladbart batteri. DAB -vinnere i tre prisklasser.

Men det er fortsatt langt igjen til de nærmer seg en analog FM- radio. Et tips er å velge en radio som oppgir å ha lang batteritid , eller en . Bluetooth strømming kan du bruke den som en trådløs høyttaler. En ny radio gir deg både bedre lyd og musikkstrømming, her er noen.


Den har lyssterk fargeskjerm, ladbart batteri innebygget, digitalradio og. Lyden fra den lille radioen er helt i toppen faktisk, og på høyde med langt dyrere radioer. Med fulladet batteri spiller den lille Juice- radioen i opptil timer.


De som har hytter for eksempel langt inne på fjellet uten strøm og kjøper. Og legger til at de ikke husker sist de byttet batteri til FM- radioen.

Om den må være bærbar, er det fint med lang batteritid. Buddy gir langt kraftigere og fyldigere lyd enn vi kan huske å ha hørt fra noen . Norske Pinell har utviklet en reiseradio som har trollbundet oss med godt design, god brukervennlighet, godt mottak og lang batterilevetid. TEST P inell har utviklet Go. FM-båndet og DAB første gang den tas i bruk.


Deretter er det bare å bla . Sony- radioen spiller i stereo og er godt utstyrt, gunstig priset og har lang batteritid. Se beste pris på Jensen Scandinavia Buddy DAB radio. Kanonbra ly app-styring og uslåelig lang batteritid. Norges raskeste nettbutikk!


Ta den med deg og spill din favorittmusikk eller radiokanal hvor enn du er. Buddy DAB er også støtsikker og vannavstøtende, med ekstremt lang batteritid. Trenger du en radio med batterier? Radion är kompakt, har lång batteritid samt förinställda . Samme lave pris i butik som på net. FINN DIN PERFEKTE DAB RADIO Roberts og Sangean er kjent for.


Det indbyggede genopladelige batteri giver musik i over 24 . Dekning og batteritid , begge deler er veldig dårlig med DAB er min erfaring.

Denne prisen gjelder kun i nettbutikken så langt lageret rekker! Hi-Fi Klubben har et rikt utvalg av Argon DAB. Fås også som bærbar bordradio med batteri eller som en liten adapter som kan gi. Med innebygget batteri kan du få vellydende underholdning ute i hagen og andre steder langt fra en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg