mandag 25. januar 2016

Manuell vinsj til båthenger

Originalt AL-KO manuell vinsj typ Optima 35 trekkraft 3kg en kvalitets vinsj til f. Der kan brukes båndlengde op . Av stålplate, med reduksjonsgir og sperre. For hver vinsj fås tilgjengelige reservedeler: håndtak, beskyttelsesdeksel, sperrehjul samt skruer . Relevans, Nyheter, A-Z, Pris . Har du en liten båt og ønsker en manuell løsning som er rimelig kan vi tilby en.

For fast montering på motorkjøretøy, tilhengere, båthengere etc. Valg av ny vinsj til tilhenger. Båtopptrekk med manuell vinsj ? Har noen erfaring med vinsj fra Biltema? Elektrisk vinsj i fra Biltema montert på båttralle innlegg 14.


Flere resultater fra baatplassen. Navn, Beskrivelse, Varenummer, Antall. Vinsjer og tilhengerutstyr. Superwinch er en høykvalitets.

Kraftig kjølrulle for båthenger. Kompakt 12V elektrisk vinsj med stort bruksområde. Tilhengervinsjer, fastmonterte vinsjer medog uten fjernkontroll.


Hos oss finner du et bredt utvalg av vinsjer til båthengere og biltransporthengere. Vi tilbyr både enkle manuelle vinsjer med hendel, vinsjer med flere gir og . Har for sikkerthets skyld også med manuell vinsj på tur i tilfelle break . Vi har vinsjen du trenger til garasjen, verkstedet eller bil- og båthengeren. Her finner du elektrisk vinsj med motor og manuell håndvinsj som du kan bruke i . VALG AV MANUELL VINSJ For å beregne den rullende lasten i forhold til vinsjens kapasitet (summen av lasten som skal dras i en helning) ganger man vinsjens . Har tenkt litt på det, funnet ut at jeg vil prøve å bruke det for hva det er verdt hehe.


Har lurt litt på å montere elektrisk winch på båthengeren , men . Lagersalg diverse vinsjer og fjernkontroll. Båten holdes i posisjon under forhaling selv uten bruk av sveiven, eller uten sveiv og manuelt sperresystem. Gjør det mulig for brukeren å utføre arbeidet.


Galvanisert vinsj manuell 1. Du kan velge mellom produktserien BASIC for normal bruk f. OPTIMA “made in Austria“ for mer krevende. Båthenger opp til fot leies ut.

Manuell vinsj til båthenger , med brems.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg