fredag 22. januar 2016

Skjøte benkeplate 90 grader

Det er umiddelbart kronglete å skjøte benkeplater med avrundede kanter i graders vinkel. Vi har graders IKEA-løsning, fungerte helt fint. Tror ikke det blir så bra å kjøpe to benkeplater direkte fra varehuset for så å skjøte dem selv. Jeg skal bytte to slitte benkeplater med nye heltre eik benkeplater fra.


En vinkel på grader vil jeg anbefale å måle opp med graders.

Profilen er tilpasset Epoqs laminatbenkeplater. Kan kappes i bakkant for å. Mest mulig hel plate (uten skjøter ) i nærheten av vasken, og god støtte . Jeg har plater i heltre fra IKEA som skal skjøtes til en hestesko-form som passer i vårt kjøkken. Slik bytter du benkeplaten på kjøkkenet.


Produktsjef i Strai kjøkken AS, Vidar Christensen, er enig og understreker at for skjøter må du være . Har heltre benkeplate i eit, og der er en skjøt uten list. Er på benkeplatene som heter prägel (e.l.) som man må ha skjøtelist på.

Mest spanande er om det faktisk er grader vinkel ifall det står. Det beste er utvilsomt å frese slike skjøtet i en benkeplate mal eller jigg. Her har vi valgt ei benkeplate i massiv stavlimt naturbøk. Her ser du benkeplata fra undersida med skjøtebeslag og løs fjær. For at benkeplaten skal svare til dine forvent- ninger er.


Merk: Alle vinkler er produsert ut fra grader ,. Og hvis du VET at hjørnet er grader , bør de kunne ta hensyn til det. Du kommer ikke utenom benkeplate på kjøkkenet. Han legger til at de fleste velger en graders avslutning på benkeplaten. Våre spesialtilpassede benkeplater fås i laminat, akryl, tre og kvarts.


Begynn med å måle benkeplata fra hjørnet der den møter veggen. Vi lager kun benkeplater etter mål i eller graders vinkel. Til skjøting av benkeplater i et hjørne på °. Vi kan skjøte benkeplatene for deg, slik at de passer planløsningen på ditt kjøkken. Og de tåler varme opptil 1grader C. Til benkeplate i graders hjørne kan skjøtelist brukes som alternativ til koblingsbeslag.


Alle skjøter skal helfuges med den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg