onsdag 13. januar 2016

Byggebransjens våtromsnorm pdf

En mer detaljert beskrivelse av innholdet i BVN fins i BVN 10. Men det må alltid besørges god avrenning mot sluk. Byggebransjens våtroms- norm. Vi tar deg gjennom de vanskelige fasene og viser deg steg for steg hvordan alle detaljer skal . Rehabilitering av baderom i 1. Krav til fallforhol overflater og un .

Hva er våtromsnormen, og hva slags dokumentasjon kan du kreve på. I dag stilles det oftere krav fra . Vi synes at dette temaet, i tillegg til å være fremtidsrettet, virket interessant og betydningsfullt for byggenæringen . Under varmekabler i alle rom, gulv og vegger i våtrom. Hva med prefabrikkerte våtrom? Det er mange fallgruver ved bygging av baderomsgolv.


En ”standardløsning” som følger anvisningene i. Sisterne med tett gjennomføring. Våtromsnormen, og til å anmode .

Sintef Byggforsk og Fagrådet for våtrom (FFV) har bestemt at BVN kun skal benyttes. System er montert utskiftbart med JRG Sanipex rør-i-rør-system. Steni Masterboard er godkjent av.


SINTEF Byggforsk: Område som det må skaffes mer kunnskap rundt. Ved faglig leder: Svein Kristiansen. Fyller kravene til betegnelsen. Norges byggforsk- ningsinstitutt.


Lukket bygg med alt mur og pussearbeid avsluttet. Systemet innehar Teknisk godkjennelse fra. O Det er kun benyttet materiell som tilhører det valgte rør i rør systemet.


O Rør i rør systemet er montert utskiftbart. Etter fire dager med varmekabler, støp og rupanel er det nå klart for topp-membran på badet i . Hjelpemidler for korrekt utførelse av våtrom. Godkjent bedrift byggebransjens våtromsnorm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg