torsdag 28. januar 2016

Slangeløst dekk ventil

Du har gode ventiler som tetter godt. Kjør med lavere dekktrykk , spar roterende vekt og nyt at hjulet tetter små hull selv. Ventiler for slangeløst som passer høyden på felgringen din. Ny sykkel = nye muligheter.


Etter årevis med gnål om hvor fint og flott det er.

Bytte av ventil til slangeløs sykkel (råd søkes) innlegg 2. Pungtering og slangeløse dekk innlegg 17. Slangeløse ventiler - Syncros innlegg 9. Originalen fra Notubes for konvertering av dekk til slangeløst oppsett. The Solution i nødpakning, enkeltpakning til ett dekk.


Vittoria Air-Liner Tubeless Dekkinnsats 2. De er kjent for produksjon av utrolig gode hjul i første rekke, men har.

Varenummer: VALVE TUL RUBBER Kategorier: Tilbehør dekk , Dekk. Jeg har (hadde) et trillebårdekk ( slangeløst ) som var umulig å få til å holde. Kan jo legge til at det kan hjelpe å skru ut ventilnåla -man får lufta . VENTIL FOR SLANGELØSE DEKK , LANG 12mm HULL.


Kjøp Ventil for slangeløst dekk , vinkel : Bakhjul hos thansen. Gummiventil for slangeløse dekk. Hvis du først punkterer - slik lapper du dekket i felten, uten å sette inn en slange. Lastet opp av FFTV Kvitt deg med slangen, gjør sykkelen lettere og mer motstandsdyktig mot punktering. Oslos største motorsykkelbutikk.


Vi har nye og brukte motorsykler, mopeder og scootere. Autorisert verkste stort utvalg av deler og utstyr. Det er enkelt å sette opp slangeløst med ventilstammer som er utviklet for å arbeide i system med Bontrager hjul, dekk og felgbånd. Den monteres sammen med ventilen , og gir umiddelbart beskjed dersom.


Sykkelhjul, slange og dekk fra kjente merkevarer i ulike prisklasser. Alt fra ventiler og koblinger til piggbaner og lappesaker.

Ventiltype : Grad Winkelventil Motorrad. Skråventil gjør det mye lettere å få målt lufttrykk på dekket, spesielt framdekket hvor bremseskivene hindrer god tilgang direkte på en rett ventil. Det kan bli varmgang i dekket med med slangeløst dekk og slange på.


Lurer på hvor jeg kan få kjøpt dette. Må ha ny ventil på bakhjulet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg