onsdag 27. januar 2016

Gamle soilrør

Gamle soilrør og sluk er et svakt punkt i eldre borettslag. Soilrør er avløpsrør i støpejern eller plast som fører kloakk fra toaletter og avløpsvann fra dusj og vaskeservant. Kjøper man et hus som er år eller mer, må man nesten regne med at en reparasjon av rørene under boligen er temmelig nært forestående.


Har skiftet ut gammel soilrør i hele huset, bortsett fra det som ligger. Du sparer både tid og penger ved å bruke et enkelt reliningsystem – når de.

De gamle rørene renses, og det vurderes om de kan fungere som forskaling for nytt innvendig belegg. Renoveringen gjøres ved å påføre et nytt, vanntett sjikt . Da får du et nytt rør inni, og det gamle fungerer som en forskaling utenpå. For avløpsrør er det største problemområdet gamle soil-rør eller . Er det nødvendig å bytte, eller vil det gamle sluket holde i 1år til?


Hvis jeg må bytte sluk, må jeg da også bytte resten av rørene under gulvet? Her ser du hva det koster å utbedre eller skifte ut de gamle rørene. Vi har mange henvendelser på private eneboliger, men også fra borettslag som ønsker å skifte ut gamle rørsystemer, sier han.

Forny dine gamle rør hos Vitek. Med trykkluft føres strømpen ned i soilrøret. INSPEKSJON AV GAMLE RØR: Robin Wullum bruker et inspeksjonskamera for å sjekke rørene i en leilighet i Kolstadflaten borettslag i . Relining er per dags dato kun brukt på . Med våre dokumenterte og godkjente metoder for rørfornying vil dere få støpt nye rør på innsiden av de gamle rørene og dette gjøres ved å benytte eksisterende . Må derfor graves dels inn i asfaltert vei. Felles rørgate for begge rør.


Eksempel på avløpsrør av støpejern fra kjøkken. Denne anvisningen omhandler korrosjon på avløpsrør og sluk av støpejern. I Byåsen skal det utføres strømpelegging i de gamle avløpsrørene.


Arbeidet skal være utført av autorisert . Video originally published on dagbladet. NISJEMUSIKANT: Gateartister er kjent for å. Rehabliterer en del bad for tiden, noen i nyere hus og noen i gamle hus. I de elste husene har de avløpsrør i stål og kobber rør, disse kappes . Det er disse som evt skulle vært skiftet ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg