torsdag 28. januar 2016

Utedusj hytte

Det hadde vært deilig med en dusj , men det er vel litt bakvendt å gå inn for. En utedusj kan være både kul og nyttig selv om du ikke har innlagt vann. Utedusj på hytta eller i hagen.


Skal du dusje i det fri, kan du alltids bruke en hageslange. Alle hytter kan installere dusj , uansett om hytta er strømløs og uten innlagt vann.

Ta dusjen ute i det fri og nyt været og utsikten! Med en utedusj kan man nyte av avkjølende vann på solvarme dager, uten å måtte gjøre store . NÅ kan du dusje ute i hagen før boblebad! Kobles direkte med hageslangen – varmes av sol-energi – du kan kan nyte en varm og deilig dusj utendørs. En varm dusj er en luksus alle hytteeiere er forunt, også de med hytte uten innlagt vann og strøm.


Her kan du lese hvordan du går frem for å få . Med Hyttebua sin hyttedusj kan man få seg en ordentlig god og varm dusj etter en skitur.

Dersom du ikke har avløp på hytta , kobler du til en avløpspose eller. Perfekt og genialt tilbehør til alle som har spabad og basseng samt alle som kunne tenke seg en varm dusj uetndørs hjemme, på hytta eller på campingen! Klutvask med vaskevannsfat? Nå vil nordmenn ha dusj på hytta. Ikke minst på hytta eller ved sjøen.


Og til slikt bruk finnes et uttall løsninger som lover deg ikke bare dusj , men også dusj i varmt vann. Neste prosjekt (nå er varme, gass, og bra solcelleanlegg i boks) er å få tatt seg en dusj ! Bader pjokken i en balje mitt på stuegulvet, men da jeg . En daglig dusj hører med til hverdagskomforten for de fleste, men fortsatt er det mange hytter rundt om i Norge uten innlagt vann. Gir varmt vann fra solen - altså ingen faste utgifter! For hva er vel bedre enn en skjult utedusj inne i en syrinbusk, i frisk luft med.


Skal du lage en egen utedusj i hagen eller på hytta kan du like . Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Dusjgarnityr i stål til hyttedusj Til Dusj Rund og . Praktisk dusj med oppladbar pumpe, dusjslange og dusjhåndtak.

Senk pumpen rett ned i bekken, en bøtte med vann eller en kanne med stor . Har både stue, spiserom, kjøkken, peis, hems, dusj og do. Her en kvm Woody- hytte i Drøbak for familien Wester. Eastham Hytte på statsrådens Pond med utedusj.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg