onsdag 27. januar 2016

Dekkplugg 12mm

Beregnet for å dekke over skruehullet i dør- og vinduskarm. Pris fra 2Velg butikk for å se prisen. DEKKPLUGG FOR SKRUEHULL WC. Tilgjengelig i butikker.


Dekkplugger for toalett, skjuler skruehull. KLEMRINGSKOBLING PLUGG MM. HYLSE 12MM FOR 12MM SKRUE L:20MM PLAST SORT.


Klemringkobling brukes ved . Proppene leveres i sett, som vist på produktbildet. Settet inneholder stk mm propper . Dette er ei meir anonym propp enn den med overfals. Den fluktar med overflata, men har ein lett linsa topp.


Også denne er laga i endeved. I dette settet finnes både pluggbor og forsenker som er tilpasset slik at du kan bore hull og lage plugg. Pluggbor og bor med forsenker. Er du usikker på hvilken plugg som egner seg best til det arbeidet du er igang me ta gjerne kontakt med oss. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! FPL klemringskobling for myke og harde kobberrør og myke stålrør. FPL er ikke godkjent for bruk på myke eller rustfrie stålrør når rørene benyttes i . Hjem › Jernvare Bufret Lignende For rask og enkel montering uten plugg i betong og tegl, innendørs. Skrue til bruk direkte i trematerialer eller med plugg.


Elforsinket skrue med plugg av nylon for massive materialer. For betong, tegl, lettbetong m. Fungerer som en permanent plugg for alle kupler i JRG. Kjøp hos Trendhim og få gratis frakt.


Reduksjonsmuffe i messing. WC med skjult utløp, fleksibel. Mattlakkerte høykvalitets 12mm MDF-plater. Hvite Ope-koblinger for verktøyfri. For Il Bagno Alessi One vegghengt toalett 8.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg