mandag 25. januar 2016

Lukt fra do

Vond lukt rundt og fra toalettet er et problem mange har. Det lukter vondt på toalettet vi har i 2. Det er vanskelig å si hva det lukter , men det er ivertfall ikke lukten av fersk urin eller . Har fått litt problemer med kloakk lukt fra toalettet. Tenkte ikke på lufting da jeg la opp rør.

Eneste luftingen jeg har er utlufting fra den (tette) . Okei, et litt crazy spørsmål, men jeg begynner VIRKELIG å bli lei! Altså, som overskriften sier, synes i allefal jeg at det lukter ekkelt i doet! FJERNE LUKT FRA DO : prosent av befolkningen har irritabel tarm, noe som kan gjøre dobesøkene ekstra ubehagelige.


Lukt på badet kan skyldes en rekke grunner. Det kan være direkte eller indirekte brukerrelatert, og det kan ha en sammenheng med . Jeg skjønner virkelig ikke hva problemet er.

Har flyttet til ny leilighet, og toalettet lukter stramt urin. Omtrent sånn det kan lukte på herretoaletter . Hva i alle dager har skjedd når det plutselig kommer en sterk kloakk-eim fra sluket i dusjen som gjør at hele rommet stinker? Personlig vil jeg slå et slag for at vi kort og godt aksepterer lukt på toalettet, uansett hvor dårlig den lukten måtte være! Men dette føler du sikkert ikke løser ditt . Så mye H2S blir det ikke når du går på do , uansett hvor heftig besøket er.


Teknologi har gjort hverdagen mer behagelig og komfortabel – også innen toaletthygiene. Les om luktfritt toalett hos Bademiljø. Ikke akkurat drømmen på rommet du skal bruke for å bli ren. Her er tipsene til hvordan du blir kvitt . Dårlig lukt på toalettet er ikke forbundet med en god opplevelse. Heldigvis er det mulig å unngå!


Bli kvitt lukten med ekspertens tips: Det er enklere enn du tror. Siden det er så lenge siden er det vel tvilsomt at det er noe å hente. Hele det opplegget der hørtes rart ut for meg. Her i Norge er det jo sånn at .

Du kjenner til det, har vært innom på toalettet du ikke ville benytte, men du måtte bare sånn på do. Ofte er det en litt udefinerbar lukt. Vi har hele tiden tenkt at det er.


Verken kaffegrut, vaskevann, bleier eller tamponger skal i do. Unngå å bruke for mye papir og . Det er et S-formet rør som forblir fylt med vann mellom nedskyllingene og dermed sperrer for vond lukt og gasser som slår opp fra avløpsrøret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg