onsdag 20. januar 2016

Elvestein i dusj

Vi lurer på om vi skal ha rullestein på gulvet inne i dusjen. Syns det er veldig stilig men lurer på hvordan det er å gå og stå på. Leveres i offwhite,beige og sort. Vakkert og funksjonelt som underlag i dusj eller som dekor.


Hus, hage og oppussing: Hallais!

Mannen er rørlegger og han sier at det er et helvete å rengjøre. Min erfaring er at det ser veldig fint ut når det er nytt og så blir det ikke så veldig . Og vurderer å legge rullestein i dusjen , ser jo så flott ut. Glass i dusj , på vegger, badekar, samt glass-do og glass-vask er alle ingredienser i et trendy hjem.


I tillegg skal det være glass mellom bad og soverom. Tromlet pyntesingel, dekorstein, elvestein , kjært barn har m. En servant i naturlig formet elvestein har en lang og selsom historie: En gang i et glødende inferno milevis under jordens overflate, der den sakte ble krystalisert .

Grohterm Cosmopolitan termostatbatteri til kar og dusj. Med Rainshower Icon håndusj. Naturstein, elvestein limt på nett.


Baderomsmøbel Ingrid Ask og speil . Farge:white,black,rose Mål:30x30cm. Bufret ELVESTEIN HVIT 30X30. Velg butikk, Right Price . Elvestein er naturstein som er slipt av naturen selv. Såpe og annet smuss i dusjen inneholder fett, og man bør derfor velge en impregnering som også beskytter mot det.


Vi tror at nettopp denne . Norges største utvalg av lagerførte fliser. Bruksområdet er dusjnisjer og lignende. Stor og fin dusj med 60xfliser på vegg og rullestein på gulv.


Ingen automatisk alternativ tekst tilgjengelig. Bali, og det slitte, enkle speilet på veggen.

Speilet er vintage, og jeg kjøpte det opprinnelig med gullramme. Leiligheten inneholder smakfulle og delikate bad med regn dusj med glass foldedører og nedsenket dusjnisje med elvestein. Badene er helfliset med beige. Mulighetene for variasjon innenfor dette temaet er likevel store: Blant annet er detaljering i fliser.


Ved dusjen henger en tunika fra og hyller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg