fredag 15. januar 2016

Hvordan bytte impeller på volvo penta

Vi ser på hvordan du bytter impeller til en Yanmar båtmotor, men instruksjon fra motorekspert. Sjøvannpumpa sitter helt i forkant av motoren og det er veldig . Impeller Volvo penta Tamd styrbord Motor i. Bytte impeller på utenbords, hvor ofte? Flere resultater fra baatplassen.

Hvordan bytter man impeller ? Jeg syns å bytte impeller i båten min egentlig ikke er en lett jobb. Bytter du filtrene på dieselmotoren din selv? Uansett må du lufte, og det skal vi vise deg hvordan du gjør. Skru først av lokket til impelleren og dra den ut.


SERVICE PÅ MOTOR OG GIR VOLVO D1-10-D1-30. I vannfrosne utenbordsmotorer er kjølevannspumpen vanligvis en impellerpumpe, og med en ødelagt eller gammel impeller kan motoren lett overhe.

Gratis bytte Rask levering Priser uten fordyrende . Har fortsatt å bytte hvert år – for sikkerhets skyl men når vi tar ut . Jeg har skrudd på mye rart men lite på påhengere. Volvo Penta AQ211A sea water pump impeller replacement 7. ETTERTRUKKET KOPLINGER, SKIFTET IMPELLER OK. Håper Volvo tar dette på garantien, uansett gjelder vel garanti fra. Hei ja nå er vi spent på hvordan Volvo har tenkt å løse denne saken. De hevder at dette skyldes at den har fått sjøvann på seg ved bytte av impeller tidligere . En fixad impeller gör att en gammal motor kan hålla länge till.


Deretter kan du bytte oljefilteret og fylle på. Derfor er det viktig å bytte impelleren med jevne mellomrom. Bytteintervall for olje og filter er rundt 1timer eller minst en gang i året. En bra måte å få ut oljen av. Neste punkt blir å se etter hvordan det står til med offeranodene på drevet.


AD40B AQAD40A, AQAD40B TAMD40A, TAMD40B. Vi anbefaler samtidig å bytte pluggkabler og plugger for å få best mulig.

Zaborowski, og demonsterer hvordan du tapper vannet fra filteret. Ellers er det på tide at skifte impelleren. Lager, Pris, Antall, Enhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg