tirsdag 26. januar 2016

Va definisjon

Her finner du betydninger av ordet va. Du kan også legge til en definisjon av va selv. Forkortelse for Vann og Avløp. Desentrale vann- og avløpsanlegg er fullverdige renseløsninger (septikløsninger )som kompletterer de konvensjonelle, store VA -anlegg. Voltampere, VA , er måleenheten for skinneffekt i vekselstrømkretser.


Definisjon av vel i Online Dictionary.

Norsk oversettelse av vel. Gjør som jeg sier, ellers går det deg ille! Fais comme je te dis, sinon ca va mal aller! Ordnøkkelen Database med emneord som brukes i flere av Riksantikvarens baser.


Mange av ordene har definisjoner. Det kan inngås særavtaler med næringsvirksomheter om avvikende tilknytningsgebyr der etablering av VA -tjenesten medfører ekstra høye eller . Christen Ræstad tenker litt høyt i forlengelsen av HR-dommen: Min oppsummering: 1. Det viktigste med dommen er at GRØFTER, dvs Åpne avløpsanlegg, . Skjema: Søknad om forhåndsuttalelse for private VA -anlegg.

En presis og forståelig tittel. En tydelig definisjon og ingress som alle kan forstå. Spar på vanskelig innhold til senere.


Artiklene skal ha en oversiktlig disposisjon . P-rom, S-rom, boareal, bruttoareal, bruksareal og bebygd areal er måleenhetene som i dag benyttes. De ulike offisielle måleenhetene for . Leggeanvisningen oppgir våre minstekrav til utførelse. Plastrørprodusentene i Norge har utarbeidet felles anvisninger for legging av rør.


Dette ordet mangler en definisjon. Hjelp gjerne til ved å legge til en definisjon. FN opererer med en definisjon i forbindelse med konvensjonen om utryddelse. En kan si at denne paragrafen utgjør en juridisk definisjon på . Annige(Han va jysla annige) - Rastløs, trippende,ivrig, utålmodig.


Ant (Eg blei ant best på skolen)- Nummer to. Aven (Eg e aven på deg) - . Operasjonell definisjon og definisjon av nøkkelbegreper i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg