tirsdag 12. januar 2016

Vannutskiller båt

Bensin og dieselfilter til de aller fleste båtmotorer. En vannutskiller er en innretning for å skille ut vann fra annen væske. Vannutskiller brakett for filter.


Stort lager med rask levering og Prisløfte. På tidligere båter har jeg hatt både dieselfilter og vannutskiller.

Båten jeg ervervet i sommer har kun et dieselfilter ut fra tanken på selve . Tømme vannutskiller for vann, må jeg lufte. Flere resultater fra baatplassen. Sitter som vanligst i båten. Det består av en aluminiumsbrakett, filter og glasskopp i . Drivstoffilter for diesel.


Legg i ønskeliste Fjern fra ønskeliste. Men også de som ikke bruker båten like mye kan .

Båtlivs motorekspert Christian Zaborowski viser et filter for to båtmotorer fra Volvo Penta, men prinsippet. Racor 500FG vannutskiller filtrer drivstoffet for skitt og kondens før det kommer til drivstoffpumpen. Den har tilbakseslagsventil, tappeskrue, lufteskrue og . Her vises det enkelt hvordan dette gjoeres, jeg bruker i. En ny type vannutskiller detekterer vann i bensin eller diesel og gir alarm når vann-nivået kommer over et bestemt nivå. Settet inneholder brakett, filter og blindplugger.


Passer IKKE Mercruiser fra . Under byggings- eller restaurerings arbeid svever ofte helseskadelige partikler i luften (smusspartikler, sporer og mange flere). Hvis denne luften får spre seg . Sjekk kjølevannsnivå og rens vannutskiller. VÅRPUSS AV BÅTEN :Slik får du rent skrog.


Vi leverer alle deler HALYARD. Bla gjennom disse kategoriene også: Eksosanlegg, halstørklær, gass og . Fuelfilter til orginal Evinrude vannutskiller. Grunnleggende informasjon . Med Separ dieselfilter med vannutskiller kan du unngå motorstopp på sjøen.

Diesel vannutskiller Filter. Dette fører til motorstopp og kan sette båt og mannskap i fare. Kanskje greit å sjekke vannutskillere nå, for de forteller litt om tilstanden på . Sjekket vannutskilleren da vi var tilbake på Dronningen og kunne drenere.


Det siste vi i gjorde var å fylle dieseltanken helt opp før båten gikk i . Båt og maritimt: Mercury takter 75. Men når båten har blitt noen år og gjerne har byttet eier flere ganger,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg