mandag 30. juli 2018

Lensepumpe basseng

Bruk 25-flytende slange (FLX125) til . Lensepumpe med innebygd nivåvakt. I-landsproblepoden har et basseng som rommer uhorvelig mange liter. Clasern har både elektrisk og drilldrevet lensepumpe mener jeg. Våre lensepumper er utstyrt med keramisk tetning som gir lengre levetid og .

Sugeevne ned til mm - får i pri. Zehnder modellserie E-ZW 230V, For pumping av grunnvann, i brønner, bassenger , silosaft ol. Topputtak gir god kjøling av motoren under pumping. Har du bruk for ny trykktank eller lensepumpe ? Et basseng i hagen kan være en velsignelse på varme sommerdager. Senkbar lensepumpe , egnet for rent vann uten slipende partikler, i f. Pumpen får plass i en pumpegrop på 200mm.


Vi har testet to manuelle og fire elektrisk drevne lensepumper til priser som ligger under tusenlappen.

Alle de elektrisk drevne hadde innebygget. Ta kontakt med oss i dag dersom du ønsker å leie lensepumpe ! Eksempelvis i kjeller, garasje, flate tak, basseng , beholdere, containere og lignende . Vi har utleie av lensepumper som drenerer vann ned til mm. Spesielt egnet til tømming av kjellere, kummer og basseng. Aquaguard automatisk til 4×basseng. Sikkerhetsovertrekk som hindrer barn fra å få tilgang til bassenget.


Kraftige lensepumper for 230V. Begge modellene er kratig utført og er velegnede til lensing av båter, basseng eller kjellere f. Minste modell på 4Watt . Trykkføler for styring av lensepumpe i basseng. Den kan tømme vann fra dammer, basseng , reservoarer og oversvømte kjellere. Nedsenkbar pumpe for tømming av basseng , grunt vann mm.


Avgir stor vannmengde ved lavt trykk. Leveres med nivåvippe og 10m el-kabel. Automatisk lensepumpepanel med 3-veis bryter og fronttilgang til sikring.

Noen av dem tillater flatsug opp til 3mm, med enkel ut- og ompumping av vann fra basseng , dammer, sisterne, regntønne og oversvømte kjellere, og også for . Brukes sammen med lenseautomatikk. Mandera Basseng Varmepumpe 5KW Bassengvarmer. Bassenget består av like basseng , hvert med et volum på 1. Lave priser og rask levering.


Når du har bestemt deg for å bygge et svømmebasseng , er det på tide å velge. Et lite basseng kan gjøre mye i en hage, for å understreke en stemning, en. Du kan tømme det med en hevert eller en lensepumpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg