fredag 27. juli 2018

Vedkjeler

Vi er Norges ledende leverandør av sentral vedkjeler og har solgt flere tusen vedkjeler siden tallet. Atmos er en moderne og effektive vedkjeler. Våre nye vedkjeler klarer Europas hardeste miljøkrav.


De har mange nye, innovative løsninger som gjør fyring med ved til ren glede. Med en moderne vedkjele fra NIBE kan du fyre med ved på en mer miljøvennlig måte med både effektiv forbrenning og lave utslipp, og mulighet til å lagre .

Enkel fyring med ETA vedkjele ! Vedkjelene fra ETA er svært brukervennlige, og setter fokus på at man skal gjøre vedfyringen så enkel som mulig. Atmos DC til SF har en virkningsgrad på og 3GSE og . Pakken inneholder : Vedkjele med . Fyrkjeler for ved er populært i Norge. God tilgang på ved - Da er vedkjele for varmeanlegg en bra løsning. Den kan kobles opp mot et vannbårent anlegg.


Brannsikkerhet ved installasjon og bruk vedkjeler.

Koblingsskjema for elektrisk regulering med avtrekks ventilator, UCJ 4C52 . Fyring med vedkjele gir høy effekt og dermed høy temperatur på vannet som distribueres ut i det vannbårne varmesystemet. Det finnes typer og størrelser som. Vedbasert stålkjele med fullstendig forgassing og pyrolytisk forbrenning.


Høy virkningsgra nære. Vi fører Gaselle, Arca og Attack vedkjeler. Gaselle og Arca har i en årrekke vært de mest effektive og solide vedkjelene på det europeiske markedet.


Pelletskjeler og vedkjeler. NIBEs kjeler er konstruert for å fyre med biobrensel som ved eller pellets. Produktene gir godt med varme, gir høye besparelser og er.


Denne kjeleserien føyer seg godt inn i rekken av solide vedkjeler fra Atmos, og gir brukeren en mulighet til å velge en enda mer effektiv kjele . Lopper Drummer er en svært robust forgassings vedkjel med det beste av utstyr tilgjengelig for optimal vedforbrenning i et bredt effektspekter. Vi driver og bygger nytt hus (1mgrunnflate), og vi skal ha vannbåren varme i kjeller og 1. Velger å ikke legge rør til hele 2. ATMOS har alltid hatt som mål å . Presentasjon Fakta om ved - lagring Oppstillingsvilkår og montering Dimensjonering av anlegg Hvordan fungerer en vedkjel Hydraulisk oppkobling Spisslast .

Eg håpar det går greitt at eg skriv på norsk? Eg forstår at å bruke vedkjele (vedpanna) til oppvarming av hus er mykje meir vanleg . Mennesker som har vedhogst som rekreasjon, eller som for øvrig har enkel tilgang på ve kan spare stort ved installasjon av en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg