fredag 13. juli 2018

Karcher høytrykkspyler proff

Kärcher Professional er kvalitetsprodukter for til bruk i industri, kommuner, helsesektoren, dagligvarehandel m. Profesjonelle høytrykksvaskere fra Kärcher er meget effektive, og har mange bruksområder. En profesjonell høytrykksvasker er det beste valget når store . Det er en robust og mobil maskin . Vi fører produkter fra Foma, Swantech, Kärcher , AVA, Nilfisk, Heatweed samt en rekke nisjeprodusenter innen høytrykk. Høytrykkspyler KPremium FC - Kärcher.

ADAPTER MELLOM GAMMEL PISTOL OG NY LANSE KÄRCHER. BEHOLDER SKUMLANSE KÄRCHER PROFF GRÅ. HØYTRYKKSSLANGE FLEXI SLANGE 200BAR KÄRCHER. Med en høytrykksvasker kan du raskt rengjøre store flater uten større anstrengelser.


Kärcher KPremium Full Control Plus er en middels sterk høytrykksvasker. Praktisk måleenhet på siden av flasken gjør det enkelt å beregne blandingsforholdet i beholderen. Leveres med kobling til Kärcher sin proff -serie.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Jeg ser en del på Kärcher , men hvem modell skal jeg da gå for? Den skal fa iallefall ikke. Hvor mye ligger proff i forhold til forbruker i pris da?


Kjøp høytrykkspyler fra Karcher , Bosch og Nilfisk, tilbehør, reservedeler og. Kjøp Karcher Khøytrykkspyler i nettbutikk. Selv har jeg en Karcher høytrykkspyler som kostet bare 4kr ny for neon år siden. Proff høytrykksspyler fra Dewalt.


Grorud hvor man har en spesialbutikk vistnok for deler og proffmaskiner. I Skumparty Kit får du komplett skumkanon med kobling til din høytrykkspyler , samt vår nye. Kitet inneholder Skumkanon med Kärcher proff kobling. En effektiv høytrykksspyler trenger både trykk og volum, men slikt er ikke gratis.


Sjekk vår oversikt over tilbehør til høytrykkspylere. Karcher KBasic er ideell for rengjøring av sykler, hageredskaper og hagemøbler. Inkluderer en pistol, tre meter høytrykkslange og. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Skumkanon til Kärcher proff er en rimelig høykvalitets foam lance laget i. Koble skumkanonen til din høytrykksvasker og skumlegg kjøretøyet nedenfra og opp.

Siden jeg jobber i A-K vil jeg jo påstå at du skal gå for en kärcher ,. For å ta et konkret eksempel, den mest populære proffvaskeren heter . KÄRCHER SKUMLEGGER MED DOSERING 6L Skumlegger liter med dosering tilpasset Kärcher høytrykkspylere. Skumdyse som gir ekstra skum for . En kraftig høytrykkspyler gjør denne jobben kjapt og enkelt, så kan du bruke tiden din på noe annet. For de aller fleste er Kärcher synonymt med høytrykkspylere. Den tyske produsenten fikk alle .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg