onsdag 25. juli 2018

Kulelager spinner

Disse har 7stk stål kuler inni, ikke som de rimeligere. NB: Skal disse brukes til . Gi de rastløse hendene dine noe å leke med! En liten dings med et kulelager i midten og noen vekter rundt.


Fidget spinners er vårens store farsott.

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Gjør din spinner ekstra spesiell ved å bytte ut kulelagrene med disse kule fargene! For å lage din egen fidget spinner , trenger du bare et kulelager , en eller annen symetrisk ting du kan bore hull i og noen vekter i form av muttre, . Bytt kulelager og få dobbelt så mye spinn og lavt støynivå! Dette er en flott spinner av kvalitet med kulelager som gjør at du kan spinne lenge, og er det ikke det alt handler om?


En fidget spinner er altså et slags leketøy som snurrer rundt. I midten har den et sirkulært kulelager , som gjerne er dekket med et lokk både over .

Vekt på dette produktet er ikke satt. Alders grense, Det er ingen aldersgrense . Hovedsakelig er den en liten snurre bestående av et kulelager og armer. Slik lager du spinner uten kulelager ! Vi blir aldri lei spinnere i alle former og varianter. Og det beste: en du kan lage selv!


Hold fast i midten av spinneren og snurr armene rundt. Leveres stykkvis i tilfeldige farger. Spinner 60g, hvit, fra Ting. Registrer din e-post under nå og få en gratis spinner når vi åpner! Vi lager nordens beste gadgetbutikk og vi gir derfor bort 10.


Rastløs og klør i fingrene? Med en spinner har du alltid noe å fikle med. Den har et kulelager med lokk i midten, og rundt sitter to-tre vektede . En spinner er rett og slett en slags form for snurrebass med et kulelager i midten. De har tre armer, og er egentlig ment som et avstressende .

Norges største nettbutikk for leker flyr nå inn spinners fra Østen for å dekke etterspørselen. Perfekt for deg som er rastl. En Fidget- spinner er en slags stressnedsettende leke som tok hele verden med. Den simple ideen har grunnlag i et kulelager i midten med tre armer rundt, . Du kan enten holde på kulelageret eller en av armene, og deretter . D støpt lyseblå spinner med røde kulelager.


Den kan øke konsentrasjonen, virke avstressende eller brukes som et morsomt leketøy. I hver vinge er det innebygde kulelager i tillegg til ett som er skjult i midt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg