torsdag 19. juli 2018

Glasstak over inngangsparti

Trenger du et tak over ytterdøren finner du det her. Entrétak gir ly for dårlig vær og beskytter til dels inngangspartiet. Vi har kjøpt et hus der det ikke er tak over inngangsparti.


På lang sikt er planen å få bygd en yttergang der inngangspartiet har overbygg. Alltid gode priser på Entrétak og baldakin fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.

Våre produkter er utviklet og testet til det nordiske klima. Beskytter døren mot vær og vinn, men bevarer lyset. Ett glasstak som har utrolig høy styrke og samtidig diskret og elegant.


Vi har glasstak med stålramme eller aluminiumsramme med integrert takrenne. Glassbaldakiner i mange design. Høykvalitets glasstak til inngangsparti som lages etter mål. Fester er laget at rustfritt stål som er helt vedlkeholdsfrie. Stilrent entrétak i slitesterk, UV-beskyttet polykarbonatplast.


Plasten er mørktonet for å håndtere smuss og sollys bedre.

Et pent og solid tak over inngangsdøra gjør ikke bare huset vakrere. Alle som skal inn eller ut av døra, kan stå i le mens de låser opp eller . Aluminum overbygg med glasstak. Inngangsparti (4-1), fra kr. Tak over inngangsparti skien.


Image may contain: house and outdoor. Bygge bærende konstusjon for glasstak i forblendingsmur. Murstein må fjernes og bjelke festes til bærnde konstrusjon.


Snekker Lage ramme for glasstak over inngangsparti mellom hus garasje ca. Bare tømrerarbeid da det er flere firma som levere glassplate når trerammen. Vi hjelper deg med anbud på glasstak. Se det store online utvalget av Tak hos BAUHAUS.


God kvalitet til lave priser. Takplate av buet pleksiglass. Enkelt og raskt å sette opp. Komplett med festeskruer og monteringsanvisning. Lett å montere sammen flere tak i rekke.


Tiltak foran dør er nødvendig, og tiltak over dør er ønskelig. Beboer i Fagerliveien foreslo å tillate oppsett av glasstak over inngangsparti for rekkehusleiligheter uten tilbygg.

Primært for økt sikkerhet . I tillegg ble inngangsparti utvidet og isolert. Ved husets inngangsparti skapes førsteinntrykket av hjemmet. Kan fås i standardmål og spesialstørrelser.


Saken gjelder søknad om rammetillatelse til oppføring av glasstak over inngangsparti , rømningsvei over tak og ned til smauet, sykkelbod på 3m², 4- delt takvindu . Torsdag og fredag i neste uke når prosjektet en milepæl. Da monterer vi tak over inngangspartiet mot Ila. Dette vil blir godt synlig fra nordøstlig retning. Du kan med de nye reglene også få tak over inngangspartiet ditt, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg