fredag 13. juli 2018

Klädställning rör

Alla behöver en snygg klädställning i sitt hem! Unik klädhängare i industriell stil, inredning av vattenrör är vår passion, här förstår man varför. Vill du bygga eller inreda med rör och vattenledningar?


Letar du efter möbler med industriell stil? Klädställning (flera längder). På hyllan nedtill finns plats.

Hallen är det rum du och dina gäster möts av först i hemmet, så ordning och reda är viktigt – fixa det själv med hjälp av en rustik klädhängare . Mitt lägenhetsprojekt går långsamt framåt. Saker flyttas runt lite emellanåt bara. Jag har bott i min 5:a i några månader nu och sedan två . Ett stativ med rustikt utseende som ger en lantlig känsla i hemmet Den perfekta garderoben för både uterummet och hallen. This Pin was discovered by Katja Pu. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Vi tillverkar skräddarsydda inredningar av rör och rörfästen som är helt anpassade efter. De finns för både och mm rör.

Garderobslösning klädställning. Låt dina snyggaste plagg hänga framme på en klädhängare eller klädställning. Det blir en snygg detalj i både sovrummet och hallen. Minimalistisk klädställning tillverkad av industriella rör som passar moderna boytor. Frakt inom Sverige kostar 350kr.


Detta är den danska marknaden CHEAPEST Dubbelklädsel (galvaniserad stål) och det är till och med gjord av 27mm rör. Om du vill ha en skohållare längst ner,. Köpte rör för att bygga klädställning.


Bra hemsida, lätt att beställa. En del av klädställningen är en sluten fyrkant, och den vet jag inte hur man skruvar ihop, . Clothing RacksClothes HangerTube ParkPipesGranitCoat HangerPipe Clothes RackParks. Praktisk och sparar plats. Just nu Höstkampanj med upp till rabatt.


Investera i en dekorativ klädställning och låt dina finaste kläder pryda. PVC- rör på väggen funkar inte bara i badrummet – tänk skoförvaring. Ritning på klädställning av kopparrör - DIY.


Säg hej till världens kanske snyggaste klädställning. Just den här klädställningen är tillverkad av gamla rör !

A free standing shelving unit achieves a minimal look, which is honest to its materials and usage. Adjustable and flat packable characteristics encourage easy . Jag har länge velat ha en madonna ståendes innanför sovrumsdörren. Nu har jag ändrat mig och inhandlat .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg