mandag 25. mai 2015

Elektrisk solfilm

Vår elektriske film fra SONTE er basert på en digital teknologi som gjør at glassoverflater går fra transparent til ikke-transparent når man tilsetter elektrisk strøm. Smartfilm Smartfilm er en avansert film som på et øyeblikk kan forandre seg fra gjennomsiktig til sort. Den er gjennomsiktig når den har strøm . SONTE baserer seg på en digital film som monteres på alle typer glassoverflater, og kan gå fra transparent til ikke-transparent ved hjelp av elektrisk strøm.


Noen som har erfaring med smart glass?

Altså vinduer du kan stenge igjen med strøm. Nu har vi filmen alla pratar om……… Den elektriska filmen som ger ett insynsskydd . Monteres for å minske innsyn og dempe sollys. Gir et stiligere utseende og bedre klima i bilen, Filmen tar bort av UV-strålene, noe som beskytter . Jeg ville ha solfilm på grunn av barna, hunder og utseendet på bilen, sier Stian. Det er mange som henvender seg for å få solfilm på rutene.


Sådan monterer nemt og hurtigt solfilm i et almindeligt vindue.

Husk at være omhyggelig med. Har fått steinsprut i ruta og må bytte. Han som skal bestille nye rute spurte om jeg hadde regnsensor. Hvis jeg ikke hadde hatt . Vi samarbeider med to auto – elektriske verksteder som kan utføre mange forskjellige ting. Kabel renovering, installering av Xenon lys, installering av . Vi installere lys, varme, tele og alarm i store og små, nye.


Bufret Lignende Oversett denne siden Når der ikke elektrisk spænding til filmen, absorberer partiklerne lys, hvilket gør glasset mørke. Når der tilføres spændingen, indstiller partiklerne sig og tillader . De fönster med SPD jag tittade på kunde också fås med solfilm , uppvärmda, armerade, frostade och en massa andra extra lamineringar. Driver og monterer solfilm på 90`n min, men hva sier egentlig øvrigheta om film på de fremste sidevinduene? Har veldig mørk film på de bakre . Hur mycket solljus och solvärme som släpps igenom de smarta fönstren styrs med en svag elektrisk ström.


Närmare procent av världens . Produsentene hevder også at solfilm gir en mykere filtrering av sollyset og reduserer gjenskinn. Elektrisk negleklipper – praktisk, trygg og enkel i bruk.

Ved at solfilmen stopper de skadelige strålene . Mørktonet glass (fra B-stolpe og bakover) Tilhengerfeste - elektrisk innfellbart. Denne eneheten gir deg mulighet til å innenifra bilen frikoble eksosen fra ditt eksosanlegg via en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg