fredag 22. mai 2015

Fettpresse båt

Finnes det bra fettpresse til båtmotoren min og kva fett skal eg bruke? For trangt for fettpressa , what to do? Hvordan fyller man en fettpresse på helt riktig måte? Fettpresse til smøring av aksel - Båtforumet.


Flere resultater fra baatplassen. Bufret Høyytelsesfett for en hel rekke smørepunkter på båter.

Reduserer friksjon og slitasje. Ekstremt langvarig smøreevne. Motstandsdyktig mot oksidering og n. Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet. Legg til i innkjøpslisten. Fylles med løst fett og så er det bare å bruke.


Fett finnes under anbefalt tilbehø. Lett å oppbevare ombord i båten. Gjør det med det samme båten er oppe av vannet.

Fleksibel slange for fettpresse. Liten fettpresse laget i kraftig stål. Bruker standard patroner, men kan også fylles manuelt. Enhånds fettpresse med volum 5cm for løsfett og patroner 4cm3. Fettforsyning oppnås ved å pumpe med pistolgrepet.


Universalfett eP brukes i standard fettpresse for bruk på nipler . Slange 3mm til fettpresser - Liqui Moly. Fettsprøyter og smørenippler. FETTPRESSE HEVARM PRESSOL MED SLANGE OG MUNNSTYKKE FETTPRESSE. Høyt trykk på opptil 4bar.


Trykkluftslange, DLFP med ZBH. Spør Tom Sollie om vedlikehold og praktiske tips. Tom Sollie er svært aktiv i Vallø Båtforening i Vestfold og har lang erfaring med vedlikehold av båt.


Moderne båter blir stadig mer avanserte, men fortsatt er det mye du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg