onsdag 20. mai 2015

Varmeelement til røykeri

Til å regulere varmen, og holde en jevn temperatur trenger du et Varmeelement og en Termostat til å styre temperaturen,. Et supert Røykeri for både kald- og varm-røyking av fisk og kjøtt. Skapet har et varmeelement på 650W, som enkelt slås av og på. Jeg driver kun med kaldrøyking, dvs ingen varmeelement i røykeriet.


Det må ikke bli lavere temp i røykeriet enn grader, altså ingen kuldegrader.

Elektrisk røykutvikler til røykeri. Denne røykutvikleren er utviklet i Norge. Den produserer mye kald røyk og dette gir en særdeles god smak på maten, enten det. Nå kan du selv røyke laks, ørret, bacon og mye mer uten å måtte ha et røkeri med flammer, rør for kjøling av røyken og alt som man før måtte bygge opp. Bradleys røykovner, veldig enkel å koble til.


Nå fikk jeg lyst til å skrive litt om min nye forelskelse, nemlig røykeriet mitt! Det er enkelt sagt helt genialt.

Mine planer er store som hobbyrøyker. Brukervennlig kaldrøykingsenhet i rustfritt stål som kan drives med den medfølgende transformatoren. Svært enkel å håndtere, siden den ikke krever kontinuerlig . Bakdel: Og den er stor, for denne lager MYE tjærenedfall. I allefall i mindre røykerier.


Norges geniale bidrag til kald og varm-røyking av mat. Holmsmoker Fully Automatic V. Er det noen som har noen tips eller linker til hvordan man bygger et enkelt røykeri for både varm og kald røyking? Bufret Oversett denne siden Tilleggsopplysninger.


Termostat for bruk i feks røykeri med varmeelement , dehydratorer, klekkebokser etc. Ved fast instalasjon, må kyndig personell benyttes. Kystbua tilbyr en rekke produkter rundt fiske, grilling og røking av mat. Med den nye røykeovnen trenger du ingen kunnskaper om røking av fisk . Mangler: varmeelement Smokai Magnum - 3Liter.


Start Pack - Inkludert pakker gratis spon. SMOKAI har dermed ikke bruk for noe varmeelement , og utvikler da lite eller ingen varme i motsetning til konkurrenter som har .

På bunnen av den røkeri må helle flis, som deretter ved oppvarming, og ingen luft vil. Røyking av fisk i røykeri. En plate kan brukes som et varmeelement.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg