torsdag 14. mai 2015

Fliser trend 2017

Trenger du litt inspirasjon til hus og hjem? Vårens fineste trender til badet. Trend 1: Naturlig og nordisk. Rosa heksagonformede fliser gjør susen!


På gulvet deres sekskantede keramiske fliser fra serien Extro. Vi ser også en utstrakt bruk av flis brukt som kontraster.

Få gode rå inspirasjon og interiørtips til bruk av baderomsfliser, kjøkkenfliser og utendørsfliser. Fliser er et slitesterkt og trygt valg. Baderommet er ikke like utsatt for hyppige trendskifter som andre rom, noe som er en fordel for lommeboken.


Baderomsmøbler med innovative oppbevaringsløsninger og diskret innebygd teknikk gjør sitt inntog i framtidens bad. Se fem trender for badet som vi tipper . Kombinerer man mørke fliser med mønstet flis får man en herlig . En annen trend som bare blir større og større er å også legge fliser på. Til venstre: Porselensfliser formet som fuglefjær, Bottega Nove.

Mørke takbjelker, mørke gulvfliser og brune skap gir dette badet en særegen karakter. Når det gjelder trender på farger og utforming, kan det se ut som mange av oss begynner å åpne . Du blir fortere lei av de fargene du er mye eksponert for i media. Hvis du ønsker et varig interiør, må du tenke godt gjennom fargevalgene dine, . Vi selger fortsatt mye hvite og grå fliser , men det skjer endringer hele tiden. Baderomspanel er et jevngodt alternativt til fliser på vegg så sant arbeidet.


Skal jeg velge baderomspanel eller fliser ? TRENDY: Heksagonfliser er inn, og det samme er marokkanske fliser og marmor. Foto: FOTO: Modena fliser. Det finnes fliser som ser ut som tre, skinn, ekte stein, betong og man kan også få printet ett hvilket som helst motiv på fliser i dag.


Men en trend som ikke ser ut til . Flere trender til inspirasjon: Tenk vintage, optiske geometriske mønstre som. Skal du flislegge hele eller deler av badet, se etter fliser som er . Da Marlene Rasmussen og samboeren kjøpte nytt rekkehus for to år siden, hadde baderomsgulvet blå fliser og veggen strietapet. Vi har en trend nå hvor baderomsflisene skal være store.


Store fliser på baderomsgulvet er supertrendy – men skaper problemer. Det er det folk vil ha når de bygger nytt bad. Men vi ser dessverre at noen håndverkere .

Også kalt marokkanske fliser , fant veien til verdensutstillingene i London, fasjonable hjem og de nye kjøpesentrene. Inspirerende hjem Tekst: Fargerike 07. Heldigvis har Vibeke en teft for trender før de kommer. Så er spørsmålet: Bør man velge kjøkken etter trend , gå for personlig stil – eller kanskje velge en kombinasjon?


Hansen synes man skal gi litt blaffen i trender som kommer og går, men. Siste stunt på hjemmefronten var å legge nye sorte heksagonfliser i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg